Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απόλυτα επιτυχημένο το All Star Game

  Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η γιορτή του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, με την διεξαγωγή του All Star Game την περασμένη Κυριακή στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη».
  Για περισσότερες από 3 ώρες οι φίλοι του Εργασιακού αθλητισμού πρόσφεραν πλούσιο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
  Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή άκρως εποικοδομητική και αθλητική χρονιά για τους φίλους του Εργασιακού αθλητισμού, που έδειξαν για μία ακόμη φορά έμπρακτα την αγάπη τους για τον αθλητισμό. Την Κυριακή στο «Μελίνα Μερκούρη» βρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιου, πρωτοπρεσβύτερος Σωκράτης Ξενικάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης της Περιφερειακής Κοινότητας Ρεθύμνου κα Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργος Μαρινάκης, ο πρόεδρος του ΔΑΟΡ κ. Μανόλης Αναγνωστάκις, ενώ το Πανεπιστήμιο εκπροσώπησε ο κ. Νίκος Προβιάς.
   Η οργανωτική επιτροπή του All Star αντί εισιτηρίου στον αγώνα αποφάσισε να μαζέψει τρόφιμα για τους άπορους συνανθρώπους μας. Μια κοινωνική προσφορά από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο εργασιακό πρωτάθλημα θέλοντας να βοηθήσουν όσο μπορούν τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρονται από την χριστιανική γωνιά και τις ενορίες της Κυρίας των Αγγέλων και του Αγίου Κωνσταντίνου, επιχειρώντας να ανακουφίσουν (στο μέτρο του δυνατού) τον ανθρώπινο πόνο.
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ
   Μετά από την ολοκλήρωση του αγωνιστικού μέρους η οργανωτική είχε προνοήσει να τιμήσει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι βοήθησαν για την άρτια διοργάνωση του πρωταθλήματος, αλλά και του All Star Game του Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ.
Η Οργανωτική Επιτροπή και οι παίκτες του 16ου εργασιακού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης προσέφεραν μια αθλητική φανέλα στον κ. Μανόλη Αναγνωστάκι για την επιτυχημένη πορεία τα τελευταία χρόνια ως πρόεδρος του ΔΑΟΡ. (με το νούμερο 4 πίσω και μπροστά τα τέσσερα αστέρια με το σήμα του ΔΑΟΡ συμβολίζουν όσα χρόνια διετέλεσε πρόεδρος). Ακόμη βραβεύτηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης, η καφετέρια Haagen Dazs, το Creta Channel, το Metroplis Club, η SEAT και ο ραδιοφωνικός σταθμός ΗΧΟΣ FM. Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, όλοι οι συμμετέχοντες γλέντησαν μαζί σε ένα όμορφο πάρτι που πραγματοποιήθηκε στο Metropolis Club.
ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΜΙΚΤΗ Α’ ΟΜΙΛΟΥ ΜΕ 86-70
  Στον αγώνα όπου συμμετείχαν οι κορυφαίοι νικήτρια αναδείχθηκε η Μικτή ομάδα του Α’ ομίλου, επικρατώντας με 86 – 70 της Μικτής του Β’ ομίλου, μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με φάσεις που δεν είχαν να ζηλέψουν από παρόμοιες του NBA ή της Euroleague.
  Η Μικτή ομάδα του Α’ ομίλου είχε το προβάδισμα στο σκορ, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί ακόμη και με 17 πόντους (69-52) με την ολοκλήρωση της γ’ περιόδου. Έτσι επιτέλους, ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Ξενίδης κατάφερε να κατακτήσει ένα τίτλο τη φετινή χρονιά, βλέποντας τους κόπους να δικαιώνονται! Πρωταγωνιστές των νικητών ήταν οι Θερμιώτης, Γκογκίτσας, Λαδάκης και Θ. Παπαδάκης που πέτυχαν διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίος όλων ο Ανδρέας Λαδάκης που φέτος αγωνίστηκε με την ομάδα των Γιατρών, ο οποίος αναδείχθηκε MVP του All Star Game. Από την Μικτή ομάδα του Β’ ομίλου πρώτοι σκόρερ ήταν οι Κιαγιαδάκης, Κακλαμάνος και Κανλής.
Δεκάλεπτα: 24-20,  43-36,  69-52, 86-70.
Διαιτητές: Θεοδωράκης Στ., Καθαράκης Β.
Ομάδα Α’ Ομίλου (Ξενίδης, Σιβαρόπουλος Α.): Λαδάκης 13 (1), Αγγελάκης 2, Θερμιώτης 15, Αραμπατζόγλου 7 (1), Κατσανεβάκης 2, Παπαδάκης Θ. 12 (2), Σαββάογλου 6, Μπονατάκης 2, Πατέρας 4, Γκογκίτσας 14 (2), Αλυγιζάκης 6, Δρουδάκης, Πολιτάκης 3 (1), Βασιλείου, Παπαδάκης Χ.
Ομάδα Β’ Ομίλου (Παπαγιάννης Ν., Καλοκύρης Μ.): Κανλής 10 (1), Καπαρός, Κακλαμάνος 13 (1), Βασιλάκης Ε., Γκάτζιας 2, Τσάβαλος 3 (1), Κιαγιαδάκης 19, Παπαδάκης Ζαχ. 7, Λαμπαρδάκης 3, Κιτανόφσκι, Κανάκης 2, Ζουμπεράκης 4, Κουγιουμουτζής 3 (1), Δαμανάκης Κ. 4 (1), Δημητράκης.
Ο ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ
   Στο αγωνιστικό μέρος, πέρα από το παιχνίδι μεταξύ των κορυφαίων αθλητών από όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, την παράσταση έκλεψε ο διαγωνισμός τριπόντων. Στον εν λόγω διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 24 αθλητές, με τον Βαγγέλη Βασιλάκη μετά από ομηρικές μάχες να αναδεικνύεται νικητής. Ο Βασιλάκης προκρίθηκε εύκολα από προκριματικό και ημιτελικό, για να φτάσει στον τελικό με αντίπαλο τον Χρήστο Γκογκίτσα. Ο Βαγγέλης Βασιλάκης που συμμετείχε στο φετινό πρωτάθλημα με την ομάδα των Επιχειρηματιών επικράτησε με 18-13 του Χρήστου Γκογκίτσα του Haagen-Dazs. Πάντως, το ευχαριστήθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες.
ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1. Αγγελάκης Έμποροι 3
2. Αραμπατζόγλου Ν. Επαγγελματίες 2
3. Βασιλάκης Ε. Επιχειρηματίες 13
4. Γαρεφαλάκης Πανεπιστήμιο/Φοιτητές 8
5. Γκογκίτσας Haagen-Dazs 13
6. Δαμανάκης Κ. Υπουργείο Εσωτερικών 7
7. Δημητριάδης Garden Art 2
8. Κανακάκης Κατασκευαστες 4
9. Καπετανάκης Ιδιωτικοί Υπάλληλοι 1
10. Καραζούπης Δήμος Λάμπης 7
11. Κουγιουμουτζής Επιχειρηματίες 11
12. Λαδάκης Γιατροί 8
13. Μαυρομιχελάκης Δήμος Λάμπης 3
14. Μπραζιώτης Creta Farm 5
15. Παπαδάκης Ζαχ. Πτυχιούχοι Φυσ. Αγωγής 9
16. Πετρακάκης Εκπαιδευτικοί/Ιδ. Υπάλληλοι 11
17. Πολιτάκης Haagen-Dazs 6
18. Σαββάογλου Πανεπιστήμιο/Φοιτητές 12
19. Σαββοργινάκης Μ. Εκπαιδευτικοί/Ιδ. Υπάλληλοι 12
20. Σταυρουλάκης Ε. Ιδιωτικοί Υπάλληλοι 4
21. Σταυρουλάκης Ν. Creta Farm 8
22. Συριανόγλου Νέοι Επαγγελματίες 5
23. Τρανταλίδης Πανεπιστήμιο 6
24. Χατζημαρκάκης Πανεπιστήμιο 3
ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ
25. Κανλής Υπουργείο Εσωτερικών
25. Κασάπας Έμποροι
27. Κολυβάκης Garden Art
28. Λίτινας Γιατροί
29. Πετράκης Σ. Πτυχιούχοι Φυσ. Αγωγής
30. Πιοτογιαννάκης Κατασκευαστές
31. Τσάβαλος Επιχειρηματίες
ΙΣΟΒΑΘΜΙΕΣ
1. Γαρεφαλάκης Πανεπιστήμιο/Φοιτητές 6
2. Λαδάκης Γιατροί 10
3. Σταυρουλάκης Ν. Creta Farm 6
ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ
1. Γαρεφαλάκης Πανεπιστήμιο/Φοιτητές 12
3. Σταυρουλάκης Ν. Creta Farm 14
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ
1. Βασιλάκης Ε. Επιχειρηματίες 16
2. Γκογκίτσας Haagen-Dazs 13
3. Κουγιουμουτζής Επιχειρηματίες 12
4. Λαδάκης Γιατροί 10
5. Παπαδάκης Ζαχ. Πτυχιούχοι Φυσ. Αγωγής 5
6. Πετρακάκης Εκπαιδευτικοί/Ιδ. Υπάλληλοι 6
7. Σαββάογλου Πανεπιστήμιο/Φοιτητές 13
8. Σαββοργινάκης Μ. Εκπαιδευτικοί/Ιδ. Υπάλληλοι 8
9. Σταυρουλάκης Ν. Creta Farm 12
ΙΣΟΒΑΘΜΙΑ
1. Γκογκίτσας Haagen-Dazs 16
2. Σαββάογλου Πανεπιστήμιο/Φοιτητές 10
ΤΕΛΙΚΟΣ
1. Βασιλάκης Ε. Επιχειρηματίες 18
2. Γκογκίτσας Haagen-Dazs 13

27/05/11, http://goodnet.gr/index.php?id=8,53948,0,0,1,0
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΡΑΣ