Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Διαιτητές και Κριτές άκουσαν το "Μνημόνιο 1" και επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν (22-10-2011)

    Εκπρόσωποι των Διοικητικών Συμβουλίων των Συνδέσμων Διαιτητών και Κριτών Κρήτης σε τρίωρη συνάντηση που έγινε την Παρασκευή το βράδυ παρουσία και της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚ (Μαγκανάς - Κουρκουνάκης - Ευαγγελινός), άκουσαν από το ΔΣ της ΕΚΑΣΚ και εκπροσώπους των Σωματείων της Κρήτης, τις προτάσεις που αποφασίστηκαν στην πρόσφατη σύσκεψη των Σωματείων για τους τεχνικούς και οικονομικούς όρους διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων περιόδου 2011-12.

Οι προτάσεις ήταν :

1.      Στα Πρωταθλήματα Ανδρών και Γυναικών  2 Διαιτητές με 15€ αμοιβή έκαστος (μέχρι σήμερα 20€) και 3 Κριτές με αμοιβή 8€ έκαστος (μέχρι σήμερα 10€).

2.      Στο Πρωτάθλημα Εφήβων, Παίδων, Νεανίδων και Παίδων 2 Διαιτητές με αμοιβή 9€ και 2 Κριτές με αμοιβή 6€

3.      Στα Τουρνουά mini (Παγκορασίδων και Παμπαίδων Α και Β) ένας Διαιτητής με αμοιβή 8€ και ένας Κριτής με αμοιβή 5€.

4.      Για βενζίνη 0.16€/km για ένα άτομο σε αυτοκίνητο και 0.20€/km για παραπάνω από δύο άτομα (μέχρι σήμερα 0.26€/κμ).

5.      Η πληρωμή θα γίνεται πριν την έναρξη των αγώνων, εκτός των χρημάτων για την βενζίνη και τις ημεραργίες.

Οι εκπρόσωποι των δύο Συνδέσμων επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν, αν και φάνηκε να συμφωνούν σε αρκετά από τα παραπάνω, ζήτησαν να τους γίνουν γραπτώς οι προτάσεις (θα γίνει την Τρίτη από την ΕΚΑΣΚ) και αμέσως μετά θα συγκαλέσουν Γενικές Συνελεύσεις για να πάρουν αποφάσεις, διαδικασία που αναμένεται αν έχει ολοκληρωθεί μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

Πηγή :  http://www.kretaworldbasket.gr/posts/view/200/2178