Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ανακοίνωση από την ομάδα A.Ο. Σπηλίου B.C.

    Ο εργασιακός αθλητισμός, πρεσβεύει διαχρονικά ιδεώδη και αρχές, όπως το  <<ευ αγωνίζεσθαι>>, τη συναδελφικότητα, τη φιλία και τον αλληλοσεβασμό. Η ομάδα μας και φέτος έλαβε μέρος στο εργασιακό πρωτάθλημα Ρεθύμνου δείχνονταν πίστη και σεβασμό στις παραπάνω αρχές. Στηριζόμενη σε παίχτες από τον δήμο μας (Σπήλι, Πλακιάς, Μιξόρρουμμα κ.α) αλλά και παιδιά από το Ρέθυμνο, έδωσε τις μάχες της καταλαμβάνοντας τελικά την 7η θέση, μία υψηλότερη από την περσινή 8η. Εμφανώς ενισχυμένη σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν τερμάτισε 4η στην κανονική διάρκεια, χάνοντας την είσοδο της στο final four στις λεπτομέρειες. Στα αξιοσημείωτα της φετινής σεζόν η ανάδειξη του Γιώργου Οικονομίδη πρώτου σκόρερ της διοργάνωσης.
     Νιώθουμε την ανάγκη να ζητήσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης που τα τελευταία χρόνια αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την διεξαγωγή της συγκεκριμένης διοργάνωσης, καθώς και όλους εκείνους τους αφανείς πρωταγωνιστές (μεταξύ των οποίων βρίσκεται και ο δικός μας Παντελής Παπαδογιαννάκης) οι οποίοι αφιερώνουν μέρος του ελεύθερου χρόνου τους για την οργάνωση του θεσμού. Κλείνοντας, καλή επιτυχία στους δύο μονομάχους του τίτλου. Ας κερδίσει ο καλύτερος!  Και του χρόνου με υγεία!
     Η διοίκηση του ΑΟ Σπηλίου κατασκεύασε έναν εύχρηστο, λειτουργικό, αλλά και όμορφο χώρο όπου φιλοξενούνται νέα από όλη την αγωνιστική δράση της ομάδας του Δήμου Αγίου Βασιλείου. Το www.aospiliou.gr φιλοξενεί πληροφορίες, ειδήσεις και χρήσιμα στοιχεία για το σωματείο, τις ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ όπως το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου, βαθμολογίες πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Πέρα από την ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα, μαθαίνετε τα νέα της μπασκετικής ομάδας A.Ο. Σπηλίου B.C. που συμμετέχει ανελλιπώς στο Εργασιακό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης. Την κατασκευή της ιστοσελίδας του ΑΟ Σπηλίου επιμελήθηκε ο ταμίας του Δ.Σ. της ομάδας, Παντελής Παπαδογιαννάκης. Επίσης γίνεται η πρώτη ομάδα του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης με ιστοσελίδα.