Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Απονομές για το Παγκρήτιο Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ (Final Four 2017) που διοργάνωσε ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ)

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ final four 2017
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Παγκρήτιο Τουρνουά Εργασιακού Μπάσκετ (Final Four 2017) που διοργάνωσε ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ηρακλείου (ΔΟΠΑΦΜΑΗ) το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο ΝΚΓΗ στα 2 Αοράκια. Από τα ζευγάρια των ημιτελικών του Σαββάτου προκρίθηκαν στον τελικό οι ομάδες του ΚΑΒΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ (Χανιά) και οι ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ Ο.Φ.Η(Ηράκλειο) που επικράτησαν των Α.Ο ΣΠΗΛΙΟΥ(Ρέθυμνο) και ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ (Σητεία) αντίστοιχα. 
Πρωταθλήτρια ομάδα εργασιακού μπάσκετ Κρήτης αναδείχθηκε η ομάδα ΚΑΒΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ καθώς επικράτησε στον τελικό με 70-69 της ομάδας των ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ Ο.Φ.Η. Τρίτη ομάδα αναδείχτηκε ο Α.Ο ΣΠΗΛΙΟΥ νικώντας το ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ στον μικρό τελικό με 89-79. Ακολούθησαν απονομές πλακετών από τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Βαρδαβά Κωνσταντίνο σε όλες τις ομάδες ,κύπελλο στην νικήτρια ομάδα του τουρνουά καθώς και αναμνηστικά μετάλλια στους αθλητές των ομάδων .
Μέσα από αυτό το τουρνουά υποδηλώνουμε την βαρύτητα αντιμετώπισης του Εργασιακού Αθλητισμού από πλευράς του Δήμου Ηρακλείου και πετυχαίνουμε την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετασχόντων και των τοπικών κοινωνιών τους , καθώς και τις διαδημοτικές συνεργασίες που ενισχύουν τον συγκρητισμό. 
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.