Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου πραγματοποίησε με επιτυχία την πρωτη συνάντηση των εκπροσώπων των ομάδων για το φετινό 31ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου, την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2025, στο Κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, όλες οι ομάδες επικύρωσαν ομόφωνα την ονοματοδοσία του πρωταθλήματος προς τιμήν του Δημήτρη Ανυφαντάκη, αναγνωρίζοντας την πολυετή προσφορά του στον θεσμό, καθώς και το ήθος και την αθλητική του στάση, που προάγουν διαχρονικά το «ευ αγωνίζεσθαι».
Παράλληλα, οριστικοποιήθηκε το νέο καταστατικό του πρωταθλήματος και πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2025–2026.
Η πρώτη αγωνιστική για την Α2 κατηγορία θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 1–2 Νοεμβρίου 2025, με 15 ομάδες να συμμετέχουν, ενώ για την Α1 κατηγορία η έναρξη θα γίνει το Σαββατοκύριακο 8–9 Νοεμβρίου 2025, με 12 ομάδες να λαμβάνουν μέρος.
Η κλήρωση της πρώτης αγωνιστικής έχει ως εξής:
1η Αγωνιστική για την Α1 Κατηγορία
1η Αγωνιστική για την Α2 Κατηγορία
ΡΕΠΟ : ΡΑΨΩΔΙΑ
Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη υγεία, ευγενή άμιλλα και αθλητικό πνεύμα.