Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σχολιασμός Κανακάκης Γιώργος (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ) "2 μέρες πριν τον Μεγάλο Tελικό"

    Δύο μέρες έμειναν πριν τον μεγάλο τελικό του 17 Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης που διεξάγεται στο κλειστό Πανεπιστημιακό γυμναστήριο στου Γάλλου ανάμεσα στους συνήθεις ύποπτους τα τρία τελευταία χρόνια Επιχειρηματίες και Haagen Dazs...
     Ας κάνουμε με την ευκαιρία αυτή μία αναδρομή στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο διεκδικητών του φετινού τροπαίου.  Στο 15 Εργασιακό πρωτάθλημα η ομάδα των Haagen Dazs κατέκτησε αήττητη τον τίτλο επικρατώντας στον τελικό των Επιχειρηματιών αν και αουτσαίντερ με 74-64 (το video-παρουσίασης 15ου τελικού εδώ) Την επόμενη χρονιά ήταν η σειρά των Επιχειρηματιών να πάρουν τη ρεβάνς επικρατώντας με 85-71 (όλος ο  16ος τελικός εδώ) σε ένα χορταστικό τελικό που τα είχε όλα, πάθος, όμορφα καλάθια, ένταση τραυματισμούς αλλά το κυριότερο μπάσκετ επιπέδου ανώτερης κατηγορίας. Με βάση λοιπόν τα παραπάνω το σίγουρο είναι ότι και φέτος θα παρακολουθήσουμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι από δύο ομάδες που αν μη τι άλλο έχουν δίκαια  καθιερωθεί ως οι δύο μεγάλες δυνάμεις του Εργασιακού Πρωταθλήματος.. Όσο αφορά προγνωστικά για τον φετινό τελικό ως φαβορί εμφανίζεται η ομάδα των Haagen Dazs καθώς σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξε πιο σταθερή και πιο πειστική από τους Επιχειρηματίες που μόνο στον ημιτελικό με τους Εκπαιδευτικούς έδειξαν το καλό τους πρόσωπο. Πάντως και οι δύο ομάδες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών καθώς ο Βαγγέλης Βασιλάκης προέρχεται από τον βαρύ τραυματισμό του στον περυσινό τελικό(χιαστούς)και από την άλλη μεριά ο Βαγγέλης Βασιλείου αντιμετωπίζει ανάλογο πρόβλημα και ίσως δεν αγωνιστεί.. Στα θετικά και των δύο ομάδων είναι ότι φέτος έχουν από ένα παίχτη που κάνει φοβερό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Επιχειρηματίες τον Μάνο Λαμπαρδάκη ο οποίος έχει επωμιστεί τον ρόλο του σκόρερ και τα καταφέρνει μία χαρά και από την άλλη μεριά η κινητήριος δύναμη των Haagen Dazs Μελχής Καλαιτζάκης που κάνει το καλύτερο πρωτάθλημα της καριέρας του στα εργασιακά δρώμενα.. Από τα παραπάνω λοιπόν καταλαβαίνετε ότι την Κυριακή όλα συντελούν ότι θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου όπου κατά την γνώμη μου θα κριθεί στις λεπτομέρειες..
       Εκτός τον τελικό που αποτελεί και το κυρίως μενού οι τυχεροί που θα βρεθούν στο κλειστό του Πανεπιστημίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο ημίχρονο του αγώνα ένα εκπληκτικό σόου με καρφώματα από τον άσο του ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN BRENT PETWAY καθώς και πολλές βραβεύσεις. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους τους φίλους του Μπάσκετ την Κυριακή 8 Απριλίου 19:30 στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στου Γάλλου να χειροκροτήσετε τις προσπάθειες και των δύο αντιπάλων και να συμμετέχετε στην γιορτή του αθλητισμού.