Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ 2013

  Ο Δημοτικός Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής Φροντίδας Μαζικής Άθλησης Ηρακλείου ΔΟΠΑΦΜΑΗ  πρόκειται να διοργανώσει,  Παγκρήτιο  Τουρνουά Εργασιακού  Μπάσκετ final four 2013 ,  με τις πρωταθλήτριες ομάδες Εργασιακών τουρνουά από τις τέσσερεις μεγάλες πόλεις της Κρήτης ,  Ηράκλειο (ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ), Χανιά ( ΝΑΥΣΤΑΘΜΟΣ-ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ), Ρέθυμνο (HAAGEN DAZS B.C), Άγιο Νικόλαο  (ΜΟΛΟ) .
    Μέσα από αυτό το τουρνουά υποδηλώνουμε την βαρύτητα αντιμετώπισης του Εργασιακού Αθλητισμού από πλευράς του Δήμου Ηρακλείου και πετυχαίνουμε την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των συμμετασχόντων και των τοπικών κοινωνιών τους , καθώς και τις διαδημοτικές  συνεργασίες που ενισχύουν τον συγκρητισμό.
    Το final four θα διεξαχθεί στο κλειστό  γυμναστήριο  ΝΚΓΗ  Δυο Αοράκια, το διήμερο 2-3 Νοεμβρίου Το Σάββατο οι ημιτελικοί 18.00 και 20.00 και την Κυριακή ο μικρός  17.00 και μεγάλος  τελικός19.00.
    Η κλήρωση που θα αναδείξει τα ζευγάρια των ημιτελικών θα διεξαχθεί την Τρίτη 29  Οκτωβρίου και ώρα13.00 στα γραφεία του τμήματος αθλητισμού του ΔΟΠΑΦΜΑΗ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με τις προϋποθέσεις διεξαγωγής των διοργανώσεων του ΔΟΠΑΦΜΑΗ.


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΟΠΑΦΜΑΗ
Αρμόδιος για θέματα αθλητισμού
BΑΡΔΑΒΑΣ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ