Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΆΣΚΕΤ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΜΕΤΈΧΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ 4ΟΥ ΠΑΓΚΡΗΤΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ ΜΠΆΣΚΕΤ 
Το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το 4ο Παγκρήτιο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ κάτω υπό την αιγίδα του Δήμου Αγίου Νικολάου και του ΠΑΟΔΑΝ με την συμμετοχή των τεσσάρων πρωταθλητών της Κρήτης(Haagen dazs, Cosmos Sports, Κύκλωπες, Κρητικό Σπίτι). Οι ημιτελικοί του Σαββάτου θα γίνουν: 19:00 ο πρώτος και 20:30 ο δεύτερος. Οι τελικοί της Κυριακής 1 Νοεμβρίου 17:00 ο μικρός και 18:30-19:00 ο μεγάλος. Οι αποστολές των ομάδων θα φιλοξενηθούν στο Ξενοδοχείο Santa Marina Άγιος Νικόλαος(απέναντι από το Δημαρχείο Αγίου Νικολάου).
Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν το αργότερο μέχρι τις 22/10 στο τηλέφωνο: 2841026261
Στην τηλεφωνική σας επικοινωνία για τον αριθμό των κρατήσεων ενημερώστε τους υπεύθυνους του ξενοδοχείο ότι είστε για το εργασιακό πρωτάθλημα και αναφέρεται και το όνομα του διοργανωτή Ελευθέριου Ραφαϊλάκη.
Η τιμή είναι 15 ευρώ για Σάββατο-βραδινό, Κυριακή πρωινό και μεσημεριανό, ενώ εάν θέλετε Σάββατο μεσημεριανό η τιμή πάει στα 18 ευρώ. Ενημερώστε το ξενοδοχείο για ποιο από τα δύο πακέτα προτιμάτε.
Οτιδήποτε άλλη λεπτομέρεια θέλετε όπως για παράδειγμα την ώρα του μεσημεριανού το Σάββατο το αναφέρετε στους ανθρώπους του ξενοδοχείου.  
Πολιτιστικός Αθλητικός Όμιλος Δήμου Αγίου Νικολάου