Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Ξεχωριστό δώρο στον Σύλλογο "Αγάπη" από την Λέσχη Τραπεζικών Υπαλλήλων, 3-4-2018

Μία συμβολική, αλλά με ιδιαίτερη αξία κίνηση πραγματοποίησε χθες η Λέσχη των Τραπεζικών Υπαλλήλων Ρεθύμνου και τα μέλη της ομάδας μπάσκετ, που παίρνουν μέρος στο εργασιακό πρωτάθλημα. 

Επισκέφθηκαν το σύλλογο «Αγάπη», στον οποίο δώρισαν τη φανέλα της ομάδας, που συμμετέχει στο εργασιακό, όπου είναι τυπωμένο το λογότυπο της «Αγάπης». Με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να δείξουν το σεβασμό τους για τη δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους υπεύθυνους, τους εκπαιδευτές, αλλά και τα παιδιά της «Αγάπης».
«Ευχαριστούμε την ομάδα των τραπεζοϋπαλλήλων του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ για τη στήριξή τους στο σύλλογό μας και την αγάπη που μας δείχνουν και γιατί υπενθυμίζουν με την πράξη τους αυτή, με το να βάλουν το εργόσημο του συλλόγου στη φανέλα τους, την ύπαρξή μας σε όλους τους ρεθυμνιώτες που μας στηρίζουν δεκαετίες τώρα», σημείωσε ευχαριστώντας τους τραπεζοϋπαλλήλους για την πράξη τους η κα Αγοραστή Μώραλη – Τσουδερού, εκ μέρος του συλλόγου.
«Είναι για μας ιδιαίτερη χαρά, τιμή και ικανοποίηση που βρισκόμαστε στο Σύλλογο Αγάπη και που τη φετινή χρονιά φορούσαμε το λογότυπο του συλλόγου – και θα συνεχίσουμε να το φοράμε. Θα είμαστε δίπλα στο σύλλογο με οποιαδήποτε πράξη και ενέργεια χρειαστεί. Καλό Πάσχα», ευχήθηκε ο κ. Γιώργος Μπαγιαρτάκης, τραπεζικός υπάλληλος και μέλος της ομάδας μπάσκετ, ενώ ο κ. Νίκος Σκαρβέλης, Πρόεδρος της Λέσχης των Τραπεζικών Υπαλλήλων είπε: «Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε την αγάπη μας με μία συμβολική κίνηση στα παιδιά και τους ανθρώπους του Συλλόγου Αγάπη, που προσφέρουν τόσα πολλά στα παιδιά αυτά».

ΛΕΣΧΗ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ 2017-2018