Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Χαιρετισμός Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη, 20 Μαΐου 2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ KAI ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ

Αθήνα, 20 Μαΐου 2022

Κυρίες και Κύριοι,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παραβρεθώ στον τελικό αγώνα του 27ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης 2021-2022, μία διοργάνωση που διεξάγεται στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου «Μελίνα Μερκούρη».

Η υλοποίηση διοργανώσεων, όπως η συγκεκριμένη, οπωσδήποτε θα ενισχύσει την προβολή του εργασιακού αθλητισμού και θα τα φέρει πιο κοντά στην τοπική κοινωνία, στη νέα γενιά και στην αθλητική οικογένεια εν γένει.

Ως Υφυπουργείο Αθλητισμού μέσα από την ψήφιση του τελευταίου νομοσχεδίου, προάγουμε τον εργασιακό αθλητισμό, μέσω του οποίου επιδιώκονται πολλαπλά οφέλη τόσο για τη σωματική όσο και για την ψυχική και πνευματική υγεία των εργαζομένων ενώ παράλληλα στοχεύουμε στη διαμόρφωση ενός πιο ελκυστικού εργασιακού περιβάλλοντος.

Επιπλέον, η διοργάνωση σας ταυτίζεται απόλυτα με τη φιλοσοφία μας καθώς με τον τρόπο αυτό κινητοποιούμε τους συμπολίτες μας να στραφούν στον αθλητισμό και στη σωματική εξάσκηση, προάγοντας το «ευ ζην».

Ευελπιστώ ότι θα συνεχίσετε με την ίδια θέρμη να υλοποιείτε τέτοιους είδους πρωτοβουλίες που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής και της τοπικής κοινωνίας.

Εύχομαι καλή επιτυχία στη διοργάνωση σας!