Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023

Έναρξη του 29ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου 2023-2024

      Το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου διοργανώνει το 29ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου 2023-2024.

Παρακαλούμε για διεξαγωγή των αγώνων θα πρέπει:

  • Όλες οι ομάδες (παλαιές και νέες) πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα  μέχρι την Τρίτη 19/09/2023 και ώρα 23:59 (Φόρμας Συμμετοχής 2023-2024)
  • Συνάντηση όλων των εκπροσώπων των ομάδων την Τετάρτη 20/09/2023 και ώρα 21:30 στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου, για το νέο καταστατικό και την κλήρωση του πρωταθλήματος.
  • Η κατάθεση όλων των δελτίων των παιχτών μέχρι και την Τρίτη 19/09/2023 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Γάλλου 16:00 - 20:30 καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή, Τηλέφωνο: 2831077598). Επικύρωση των υπαρχόντων δελτίων, νέες μεταγραφές και νέοι παίχτες (χρειάζεται μια φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας και 2 μικρές φωτογραφίες για νέους παίχτες). Μαζί θα πρέπει και να συμπληρωθεί η Αίτηση και την Κατάσταση Συμμετοχής 2023-2024 στο πρωτάθλημα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ (Αποστολή της συμπληρωμένης αίτησης στο email  BasketRethymno@yahoo.gr) με το σύνολο των παιχτών της κάθε ομάδας. Οριστικές αλλαγές στο ρόστερ της κάθε ομάδας (μόνο προσθήκη ΝΕΩΝ παιχτών) θα μπορούν να γίνουν έως και την 3η αγωνιστική κάθε κατηγορίας. 
  • Δικαίωμα συμμετοχής το πρωτάθλημα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1998 και προγενέστερα,(εκτός της ομάδας των Φοιτητών) και να μην είναι εν ενεργεία αθλητές σε πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι γυναίκες ανεξάρτητα εάν είναι εν ενεργεία αθλήτριες.
  • ΟΛΟΙ οι παίχτες θα πρέπει να έχουν γνήσια ιατρική γνωμάτευση γιατρού καρδιολόγου, ως ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ (μπορείτε να το τυπώσετε από εδώ), για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, συνοδευόμενη από πρόσφατο καρδιογράφημα, ότι ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες (κατάθεση πριν από τον πρώτο τους αγώνα). Το ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ θα φυλάσσετε πίσω από το δελτίο του κάθε αθλητή.
  • Στον πρώτο αγώνα της ομάδας ο υπεύθυνος της ομάδας θα πρέπει να προσκομίσει ΟΛΕΣ τις ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ (άρθρου 8 Ν.1599/1986), υπογεγραμμένες με επικύρωση του γνήσιου της υπογραφής ΟΛΩΝ των παιχτών και προπονητών που θα συμμετέχουν στο φετινό πρωτάθλημα.  ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (άρθρο 8 Ν.1599/1986) [μπορείτε να την τύπωσε σε αρχείο PDF από εδώ ώστε για συμπληρωθεί χειρόγραφα για το γνήσιο της υπογραφής] έχοντας μέγιστα 2 παίχτες ανά ομάδα (συνολικά) εκτός του νομού Ρεθύμνου ή που συμμετέχουν σε άλλα εργασιακά πρωταθλήματα μπάσκετ (την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο). Επίσης για ευκολία η έκδοση της υπεύθυνης δήλωσης μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα "Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης - Gov.gr" (με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet ή  κωδικούς web banking τράπεζας) και εδώ είναι το κείμενο το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί (κάντε αντιγραφή και μετά επικόλληση  στο αντίστοιχο πεδίο στην ιστοσελίδα Έκδοση υπεύθυνης δήλωσης - Gov.gr)
  • Ο κάθε αρχηγός-εκπρόσωπος της ομάδας θα πρέπει να έχει αντίγραφα όλων των ΔΕΛΤΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΩΝ και τις υπεύθυνες δηλώσεις των παιχτών του σε κάθε αγώνα που συμμετέχει ο ομάδα του.