Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Αποτελέσματα-Σχολιασμός-Βαθμολογίες-Σκόρερ-Τρίποντα 1ης Αγωνιστικής 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης-Βαθμολογίες-Σκόρερ-Τρίποντα-Πρόγραμμα 2ης Αγωνιστικής 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης
07/02/2011 - http://daor.gr/index.php?id=6,567,0,0,1,0


    Πρεμιέρα για το 16ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διοργανώνει και φέτος ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Ρεθύμνου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις στου Γάλλου . Ακολουθώντας το  περσινό σύστημα διεξαγωγής οι 16 ομάδες έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό σ΄ένα πρωτάθλημα που προμηνύεται άκρως ενδιαφέρον μιας και οι περισσότερες παρουσιάζονται ενισχυμένες . Στα χαρακτηριστικά της φετινής διοργάνωσης η παρουσία των πρωτοεμφανιζόμενων ομάδων της Creta Farm και Garden Art .
     Αγωνιστικά ξεχώρισαν η μεγάλη νίκη όπως εξελίχθηκε του Δήμου Λάμπης επί των Εμπόρων στο πιο δραματικό παιχνίδι της αγωνιστικής  και η απρόσμενα εύκολη επικράτηση του Haagen Dazs επί των Φοιτητών του Πανεπιστημίου στον Α όμιλο , ενώ στον Β όμιλο ξεχώρισε η νίκη των Επιχειρηματιών επί των Κατασκευαστών στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι αυτού του ομίλου . 
     Στα υπόλοιπα μάτς επικράτησαν τα φαβορί εύκολα ή  δύσκολα σε μια πρεμιέρα που ξεχώρισε κυρίως για το πάθος αλλά και την άψογη συμπεριφορά των αθλητών . Σ΄αυτό βοήθησε και  η άριστη διαιτησία   και εδώ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε  τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία .
     Επίσης μην ξεχνάμε ότι τα νερά στους αγώνες είναι μία χορηγία από την εταιρία ΒΟΤΟΜΟΣ <<ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ>>.Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά το Κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Γάλλου για την παραχώρησή του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
                                             

                                                  Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΓΙΑΤΡΟΙ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  36 - 64 

Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του  16ου  Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης η τυπικά γηπεδούχος ομάδα των Γιατρών  άντεξε για ένα μόνο ημίχρονο απέναντι στους Εκπαιδευτικούς / Ιδ.  Υπάλληλους και αυτό χάρη στην άμυνα ζώνης που επέλεξαν για να τους αντιμετωπίσουν . Με το πέρασμα όμως του χρόνου οι Εκπαιδευτικοί / Ιδ. Υπάλληλοι βρήκαν ρυθμό και λύσεις απέναντι στην ζώνη και με όπλο τον αιφνιδιασμό έχτισαν μια διαφορά που από τους 5 πόντους στο πρώτο ημίχρονο  ( 21-26 ) πήγε στους 13 και απο΄κεί εκτοξεύθηκε μέχρι και του 23 λίγο πριν την λήξη του 3ου δεκαλέπτου . Με αιχμή του δόρατος στον αιφνιδιασμό τον Πατέρα  ( 23 πόντους 2 τριπ. ) και τον Παπαδάκη Θ. ( 12 ποντ.) το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πλέον τυπική διαδικασία με την διαφορά να σταματάει στους 28 πόντους .
Το τελικό 36 – 64 είναι χαρακτηριστικό .
Σε κακή μέρα για τους γιατρούς βρέθηκε ο Λαδάκης Αντ. ( μόλις 8 πόντ. ) ενώ ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε ο πρωτοεμφανιζόμενος Λίτινας Α. ( 11 πόντ. 2 τριπ. ) .
Δεκάλεπτα : 14-18 , 21-29, 28- 41 , 36- 64
Διαιτητές :  Θεοδωράκης Στ. , Καθαράκης Βασ .
Γιατροί : ( Σιβαρόπουλος Α.) Λαδάκης 8 ( 1 ) , Αντωνογιαννάκης , Λίτινας Α. 11 ( 2 ) , Σφακιανάκης 6 , Σκαρτσιλάκης 3 ( 1 ) , Παρασκάκης 2 , Λαμπρινός , Σακελαρίδης 2 , Σαουνάτσος , Βασιλάκης 4 .
Εκπαιδευτικοί / Ιδ. Υπάλληλοι : ( Σαββοργινάκης ) : Παπαδομιχελάκης 2 , Σαββοργινάκης 4 , Παναγιωτάκης  3 , Πετρακάκης 6  ( 2 ) , Μαθιουδάκης 2 , Παπαδάκης 12 , Σαββοργινάκης 4  , Πατέρας 23 ( 1 ) , Μπαραδάκης 8



HAAGEN DAZS - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ 79 - 52  

Απρόσμενα εύκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα του Haagen Dazs απέναντι στην νεαρή ομάδα των Φοιτητών του Πανεπιστημίου που μάλλον φάνηκε να αιφνιδιάζεται από το τρομερό ξεκίνημα των αντιπάλων σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσαν να τους ακολουθήσουν . Ενδεικτικό της επιβλητικής εμφάνισης των νικητών το 66 – 36 του 3ου δεκαλέπτου που φαντάζει φυσιολογικό με βάση την απόδοση των δύο ομάδων .Με την προσθήκη πλέον και του Πολιτάκη  το Haagen απέκτησε άλλον ένα παίχτη με ευχέρεια στο σκοράρισμα και δείχνει ικανό να επαναλάβει τον περσινό θρίαμβο του . Άξιος συμπαραστάτης του ο Γκογκίτσας  που εκτέλεσε κυριολεκτικά από την γραμμή των 6,25 τους αντιπάλους σκοράροντας 13 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο ευστοχώντας σε 3 τρίποντα και τον ακολούθησε σε απόδοση ο Βενιανάκης.  Για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου δύο παίχτες προσπάθησαν και έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν ζημιά . Λαγός  και Παπαϊωάνου μακράν οι καλύτεροι των ηττημένων .
Δεκάλεπτα : 17- 9 , 45 -22 , 66 – 36 , 79 -52
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ. Καθαράκης Βασιλ.
Haagen Dazs : Θερμιώτης 6 , Ξενίδης , Βενιανάκης 11 ( 1 ) , Μαμαλάκης , Μπράνκο , Βασιλείου 6 , Πολιτάκης 20 , Μπονατάκης 4 , Μακρυδάκης 2 , Γκογκίτσας 21 ( 4 ) , Πίτερης , Πηγουνάκης 9 .
Πανεπιστήμιο Φοιτητές : Φραγκιαδάκης , Φραντζεσκάκης , Παπαϊωάνου 21 ( 2 ) , Σαββαόγλου, Λαγός 23 ( 4 ) , Μουδόπουλος – Αθανασίου 4 





            ΕΜΠΟΡΟΙ - ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK 51 - 52

Στο συγκλονιστικότερο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ο Δήμος Λάμπης πήρε σπουδαία νίκη έναντι των Εμπόρων που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για την τελική κατάταξη του πρώτου ομίλου . Το παιχνίδι είχε δύο διαφορετικές εικόνες κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο . Ισορροπημένο στο πρώτο και για τις δύο ομάδες τις βρήκε ισόπαλες με σκόρ 32 – 32. Στο τρίτο όμως δεκάλεπτο τα πράγματα άλλαξαν άρδην .Ο Δήμος Λάμπης έτρεξε ένα σερί 11-0 και με άμυνα ζώνης κατάφερε να προηγηθεί 38 – 49 στην λήξη της τρίτης περιόδου . Μέχρι τότε οι Έμποροι έδειχναν άτολμοι στο σούτ και χωρίς καθόλου ρυθμό. Τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα ακολουθούσε στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι Έμποροι έπαιξαν το τελευταίο τους χαρτί και με τους Παπαδάκη Μ. , Φανουργάκη Κ.  και τον νεοαποκτηθείς Κατσαντώνη Γ. κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους διαφορά  και να ισοφαρίσουν το παιχνίδι 3΄48 πριν το τέλος του  σε 50 -50 . Μέχρι λίγο πριν την λήξη οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν αν και οι Έμποροι στο διάστημα αυτό ανανέωσαν 4 επιθέσεις με ισάριθμα επιθετικά ριμπάουντ . Το σκόρ γίνεται 50 – 52 με καλάθι του Ηλιάκη Σ. 38 δεύτερα πριν την λήξη . Στην αμέσως επόμενη φάση  ο ίδιος παίχτης είχε την ευκαιρία να καθαρίσει το παιχνίδι αλλά αστοχεί και στις 2 βολές που κέρδισε . Οι Έμποροι κερδίζουν 3 βολές  στην επόμενη επίθεση αλλά ο Παπαδάκης Μ. ευστοχεί μόλις στην 1 και κάνει το 51 -52 δέκα δεύτερα πριν το φινάλε . Σειρά των Εμπόρων να κάνουν φάουλ 4  δευτερόλεπτα πριν την κόρνα της λήξης αλλά και οι δύο βολές πάνε χαμένες για τον Δήμο Λάμπης δίνοντας την ευκαιρία στο Αγγελάκη Κ. να εκδηλώσει την τελευταία επίθεση για την ομάδα του αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε έξω δίνοντας την ευκαιρία στον Δήμο Λάμπης να πανηγυρίσει μια μεγάλη νίκη. Για τους νικητές που φέτος δείχνουν πιο συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι και με μεγάλο πλουραλισμό Ηλιάκης , Κανακάκης , Παπαδάκης , Μαυρομιχελάκης και Καραζούπης διακρίθηκαν ενώ για τους ηττημένους  Παπαδάκης Μ. και Κατσαντώνης Γ. ήταν αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο .
Δεκάλεπτα : 14-17 , 32 – 32 , 38 -49 , 51 – 52
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ,  Καρανικόλα
Έμποροι : Δούβρος 2 , Αγγελάκης 5 ( 1 ) , Κατσαντώνης 13 ( 1 ) , Φανουργάκης 5 , Σκούφογλου , Σιβαρόπουλος  , Διαμαντάκης , Βουγιουκαλάκης Β. 5  ,Φωτάκης 1 , Βουγιουκαλάκης Μ, Μουλίτσας 2, Παπαδάκης Μ. 18
Δήμος Λάμπης medica/εκμεκ : Καρνάβας , Τζανακάκης , Ηλιάκης 7 , Κανακάκης 8 , Παπαδάκης 9, Μπαζιώτης , Μαυρομιχελάκης 8 ( 2 ) , Θεοδωσουλάκης 6 ,Παπαδογιαννάκης , Καραζούπης 11 ( 3 ) Βασιλάκης , Βότζης 2  


ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 69 - 54 

Παρατάσσοντας έξι ( ! ) μόλις παίχτες στο παρκέ οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν την πιο πλήρης συγκριτικά ομάδα των Νέων Επαγγελματιών με 69 – 54 . Μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Νέοι Επαγγελματίες προσπάθησαν να επιβληθούν,  το κατάφεραν , ( 15 – 22  το επιμέρους σκόρ ) χάνοντας μάλλον εύκολα το υπόλοιπα και μαζί και το παιχνίδι.  Από τους Ιδιωτικούς Υπάλληλους τεράστια εμφάνιση από τον Κατσανεβάκη Αντ. με 28 πόντους που έδειξε ότι εκτός από πολύ καλός διαιτητής είναι και ένας πολύ καλός αθλητής , ενώ και ο Μίχας βοήθησε τα μέγιστα για την επίτευξη της νίκης .  Για τους Νέους Επαγγελματίες που βρέθηκαν σε κακή μέρα Δρουδάκης , Κανελλόπουλος Μαραβελάκης και Θεοδωσόπουλος προσπάθησαν χωρίς όμως αποτέλεσμα .
Δεκάλεπτα : 17 – 6 , 32 – 28 , 53 – 42 , 69 – 54
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ, Καρανικόλα Αλ.
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι : Μπαμπινιώτης 9  ( 1 ), Μίχας 16 ( 1 ) , Καπετανάκης , Περλιδάκης 8 , Κατσανεβάκης 28, Σταυρουλάκης 8 ( 2 )
Νέοι Επαγγελματίες : Μαραβελάκης 7 , Σιργιανόγλου , Δρουδάκης 15, Θεοδοσόπουλος 6 ( 2) , Κανελλόπουλος 6 , Θυμιατζής 5 ( 1 ) , Αραμπατζόγλου 7 ( 1 ) , Σαμωνάκης 2


                                         Β' ΟΜΙΛΟΣ

Α' ΒΑΘΜΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 31 - 66 

Παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι αυτό , με την φιλόδοξη ομάδα για φέτος του Υπ. Εσωτερικών να καθαρίζει από νωρίς το παιχνίδι κάνοντας το δεύτερο ημίχρονο τυπική διαδικασία . Το 0 – 20 του πρώτου δεκαλέπτου και το 6 – 24 του δευτέρου μιλάει από μόνο του . Φιλότιμη η προσπάθεια της Α/Βάθμιας στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την χαλαρότητα των αντιπάλων και να κερδίσει και τα 2 δεκάλεπτα ( ! ) , αλλά ήταν πλέον πολύ  αργά .  Κανλής με 20 πόντους ( 2 τριπ. ) και  Κιτανόβσκι με 18 ( 1 τριπ. ) ανέλαβαν το βάρος των επιθετικών ενεργειών για το υπ. Εσωτερικών  που περιμένει τους Επιχειρηματίες την επόμενη αγωνιστική , ενώ για την Α/Βάθμια  Χουρδάκης  με 11 πόντους και Θεοδωράκης με 8 πόντους σημείωσαν σχεδόν  τους μισούς πόντους της ομάδας τους  .
Δεκάλεπτα : 0- 20 , 6- 43,  21 – 57 , 31 – 66
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ. Παπαϊωάννου
Α/Βάθμια  : Παλτατσίδης 5 ( 1 ) Δαμιανός , Χουρδάκης 11 , Γιακουμάκης , Νικολιδάκης 3 ( 1 ) , Θεοδωράκης 8 , Τασιούλης 4 .
Υπ. Εσωτερικών : Βιολάκης 7 , Κανλής 19 ( 2 ) , Κιτανόβσκι 18 ( 1 ) , Καλοκύρης , Ξανθόπουλος 4 , Δαμανάκης 1 , Πανταγιάς , Κοκοτσάκης , Κωνσταντινίδης , Κυριακάκης  9 .


             ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ - GARDEN ART 48 - 28

Εύκολο απόγευμα και για την ομάδα των εργαζομένων του Πανεπιστημίου απέναντι στην πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του Garden Art  που σίγουρα χρειάζεται πίστωση χρόνου.  Αγχωμένα ξεκίνησαν και οι δυο ομάδες με το Πανεπιστήμιο να ξεφεύγει στο δεύτερο δεκάλεπτο και με επιμέρους σκορ 20 -5 να δημιουργεί μια διαφορά η οποία δεν χάθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα μέχρι την λήξη του .  Πλουραλισμός και ομαδικότητα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της νικήτριας ομάδας , που δείχνει καλύτερα στοιχεία από το περσινό πρωτάθλημα , ενώ για την ομάδα του Garden Art αξιοσημείωτο ότι σκόραραν και οι επτά παίχτες που αγωνίστηκαν , χωρίς όμως να έχουν βοήθεια από τον πάγκο .
Δεκάλεπτα : 8 -5 , 28 – 10 , 37 – 20 , 48 – 28
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ. , Παπαϊωάννου
Πανεπιστήμιο : Βιδιαδάκης 8 , Παπαδογιαννάκης 8 ( 2 ) , Κατριτζιδάκης , Τζενεβράκης 12 ( 2 ) , Τρανταλίδης 7 (1 ) , Κοραχάης , Χαιρέτης 2 , Μελισσουργάκης 8
Garden Art : Δημητριάδης 3 , Ψιστάκης 6 , Μαράκης 4 , Τζανουδάκης 4 , Ψιστάκης 3 , Φραγκιαδάκης 4 , Τσιγδινός 4 .
  


ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ - CRETA FARM 79 - 52

Χωρίς να φορτσάρουν ιδιαίτερα οι  Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής δεν αντιμετώπισαν προβλήματα με την ομάδα της Creta Farm και το 79 – 52 ήρθε φυσιολογικά .  Οι νικητές δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης , προηγήθηκαν από νωρίς στο σκορ , ενώ όσο περνούσε η ώρα η διαφορά  μεγάλωνε δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε όλους να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής .
Από την άλλη η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδας της Creta Farm  προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά η έλλειψη εμπειρίας και παιχνιδιών ήταν εμφανή .  Κορυφαίος από τους νικητές ο Κακλαμάνος Τ. με 24 ( 2 τριπ. ) στο πιο ουσιώδης παιχνίδι του ως τώρα με την κίτρινη φανέλα , ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Δαμανάκης Στ. 24 ποντ. ( 1 ) που μετά το περσινό ατύχημα δείχνει να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα . Πολύ καλός  ο Παπαδάκης Ζ . στο μικρό χρονικό διάστημα που αγωνίστηκε , ενώ και ο Χειμωνίδης Μ.  έδωσε λύσεις όπου χρειάστηκε .  Από την Creta Farm μια ομάδα μόνος του ο Καρτέρης με 30 πόντους , που έδειξε μεγάλη άνεση στο σκοράρισμα ,  με βοήθεια από τον Μπραζιώτη  
Δεκάλεπτα : 28 – 7 , 47 – 21 , 64 – 32 , 79 – 52
Διαιτητές : Σταυρουλάκης , Καρανικόλα Ε.
Πτυχιούχοι  Φυσικής Αγωγής : Πετράκης , Κακλαμάνος 24 ( 2 ) , Σταυρουλάκης 2  , Μπενάκης 4, Χειμωνίδης 10, Κουρμούλης Α., Δαμανάκης Σ. 24 ( 1 ) , Κυριακάκης 8 , Παπαδάκης Ζ. 9
Greta Farm : Βουμβουράκης 3 , Οικονόμου , Παπαδάκης , Τσουρδαλάκης 1 , Κανάκης 6 , Μαθιουλάκης , Τρύφων , Σταυρουλάκης 4 , Καρτέρης 30 ( 1 ) , Μπραζιώτης 8
  

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ 65 - 52

Στο τελευταίο και πιο συναρπαστικό  παιχνίδι του Β ομίλου οι Επιχειρηματίες έκαμψαν την αντίσταση των ενισχυμένων φέτος   Κατασκευαστών με 65 – 52  σε ένα πολύ καλό μάτς που διεξήχθη σε αθλητικό πνεύμα παρά την αμφίρροπη τροπή που είχε .  Καμία από τις δύο ομάδες δεν είχα καταφέρει να ξεφύγει στο σκορ και όσες φορές οι Επιχειρηματίες το επιδίωξαν οι Κατασκευαστές γρήγορα μάζευαν την διαφορά .  Αυτό μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο , όπου μίλησαν οι Βασιλάκης Β. και Τσάβαλος Β .και με 5 τρίποντα   καθάρισαν το παιχνίδι . Μάλιστα ο πρώτος σημείωσε με το καλημέρα του 4ου δεκαλέπτου 3 συνεχόμενα διαλύοντας την άμυνα των αντιπάλων . Από κοντά σε απόδοση και ο Κιαγιαδάκης Χ. που έδωσε πολλές λύσεις κυρίως στην άμυνα , καλύπτοντας το κενό του Πλεμμένου Θ. που εκτέλεσε χρέη σκακιστή . Για τους Κατασκευαστές που είχαν προβλήματα στο αμυντικό rebound έδειξαν όμως μεγάλη διάθεση και θα διεκδικήσουν με αξιώσεις την διάκριση  ξεχώρισαν οι Πιοτογιαννάκης , Γκατζιάς  ,Μιχαλάκης.
Δεκάλεπτα  : 14 – 14 , 30 – 24 , 41 – 38 , 65 – 52
Διαιτητές : Σταυρουλάκης , Καρανικόλα
Επιχειρηματίες :  Παλαφούτης , Βασιλάκης 21 ( 3 ) , Τσάβαλος 10 ( 2 ) , Σταράκης , Λαμπρίδης 2, Λαμπαρδάκης 9 ( 1 )  ,Παλαφούτης 3 ( 1 ) , Καθαράκης 4 , Κιαγιαδάκης 16
Κατασκευαστές : Κανακάκης 5 ( 1 ) Ρωμανιουδάκης , Γκατζιάς 10 ( 1 ) ,Φεσσάς 6  ,Πιοτογιαννάκης 10  ,Δουλγεράκης  7  , Καλογεράκης 7 ( 1 ) , Μιχαλάκης 7 ( 1 ) .



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΥ

1.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ                   64 – 36      2
2.HAAGEN DAZS                                            79 – 52      2
3.ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ                               69 – 54      2
4.ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ                52 – 51      2
5.ΕΜΠΟΡΟΙ                                                   51 – 52      1
6.ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ                                54 – 69      1
7.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ                         52 – 79      1
8.ΓΙΑΤΡΟΙ                                                      36 – 64      1


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

1.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ                          66 – 31       2
2.ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ                        79 – 52       2
3.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                                        48 – 28       2
4.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ                                      65 – 52       2
5.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ                                       52 – 65       1
6.GARDEN ART                                             28 – 48       1
7.CRETA FARM                                             52 – 72       1
8.Α’ΒΑΘΜΙΑ                                                 31 – 66       1

ΣΚΟΡΕΡ

 1.ΚΑΡΤΕΡΗΣ               30
 2.ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ       28
 3.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ            24
 4.ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ          24
 5.ΠΑΤΕΡΑΣ                 23
 6.ΛΑΓΟΣ                     23
 7.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ            21
 8.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε.          21
 9.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ        21
10.ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ            20

ΤΡΙΠΟΝΤΑ

 1.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ                4
 2.ΛΑΓΟΣ                         4 
 3.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ              3
 4.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε.              3
 5.ΤΣΑΒΑΛΟΣ                   2
 6.ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ              2
 7.ΤΖΕΝΕΒΡΑΚΗΣ             2
 8.ΚΑΝΛΗΣ                       2
 9.ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ      2
10.ΛΙΤΙΝΑΣ                      2
 - ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ                2
 - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ             2
 - ΜΑΥΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ       2
 - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ            2
 - ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ     2




2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  14:30
Α’ΒΑΘΜΙΑ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  16.15
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  18:00
ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 19:45  
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 10:30
GARDEN ART – CRETA FARM  

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 12:15
HAAGEN DAZS – ΓΙΑΤΡΟΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 14:00
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK – ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 15:45
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ