Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Σχολιασμός 2ης Αγωνιστικής του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης-Βαθμολογίες-Σκόρερ-Τρίποντα-Πρόγραμμα 3ης Αγωνιστικής 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης
13/02/2011, http://daor.gr/index.php?id=6,570,0,0,1,0
Με δύο μεγάλες εκπλήξεις και βομβαρδισμό τριπόντων , σημαδεύτηκε η 2η αγωνιστική του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης , που διοργανώνει ο ΔΑΟΡ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Γάλλου .Θύματα των εκπλήξεων οι Κατασκευαστές που έχασαν δίκαια από τους αποφασισμένους παίχτες του Πανεπιστημίου με 50 -52  και οι Εκπαιδευτικοί / Ιδ.Υπάλληλοι από τους πιο ψυχωμένους Νέους Επαγγελματίες με 47- 49 .
Στα  υπόλοιπα ματς ,  που τα περισσότερα  κινήθηκαν σε φυσιολογικά επίπεδα , ξεχωρίσαμε την νίκη των Φοιτητών Πανεπιστημίου επί των Εμπόρων με 61- 58 και την πρώτη νίκη του Garden Art επί της Creta Farm με 47- 44 .Συνεχίζουν αήττητοι το Haagen Dazs ( 83 -59 τους Γιατρούς ) , Δήμος Λάμπης ( 64- 43 τους Ιδ. Υπάλληλους ) , Επιχειρηματίες ( 83- 50 το Υπουργείο Εσωτερικών ) και Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής ( 60 – 51 την Α/Βάθμια) .Χαρακτηριστικό τέλος της αγωνιστικής τα πάρα πολλά τρίποντα που σημειώθηκαν τόσο από παίχτες όσο και από  ομάδες .Ενδεικτικό το παιχνίδι Υπουργείο Εσωτερικών – Επιχειρηματίες που σημειώθηκαν ( κρατηθείτε !! ) 21 τρίποντα αριθμός μεγάλος όχι μόνο για εργασιακό πρωτάθλημα , ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στο Haagen Dazs- Γιατροί με τα συνολικά τρίποντα να φτάνουν τα 15 .Άτυπος νικητής στον διαγωνισμό αυτό ο Δαμανάκης Κ του Υπ.Εσωτερικών με 7  ακολούθησε ο Βασιλάκης των Επιχειρηματιών και ο Καπετανάκης των Ιδ.Υπαλλήλων με 5 , ενώ από 4 σημείωσαν οι Ψιστάκης του Garden Art και Νικολιδάκης της Α/Βαθμιας .Και σε αυτήν την αγωνιστική τα νερά των αγώνων ήταν μία χορηγία από την εταιρία ΒΟΤΟΜΟΣ <<ΝΕΡΑ ΖΑΡΟΣ>>.

Αναλυτικότερα : 

                                                                 Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  49 - 47
Στην πρώτη μεγάλη έκπληξη της 2ης αγωνιστικής οι Νέοι Επαγγελματίες χωρίς τον Δρουδάκη Γ. και τον Θεωδοσόπουλος Σ. ,  που δεν αγωνίστηκε λόγω προβλήματος στην μέση , κέρδισαν δίκαια τους Εκπαιδευτικούς / Ιδ.Υπαλλήλους με 49 – 47 και αναπτέρωσαν το ηθικό τους ενόψει της δύσκολης συνέχειας .
Οι νικητές ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ και μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο απειλήθηκαν  από τους αντιπάλους οι οποίοι σκοράροντας μόλις 7 πόντους σ΄αυτή την περίοδο , δύσκολα θα έπαιρναν το ροζ φύλλο αγώνα .
Για τους Νέους Επαγγελματίες , που έκαναν ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο , σκοράροντας με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας , Κανελλόπουλος με 15 πόντους , Αραμπατζόγλου με 13 ( 3 τριπ. ) και Συριανόγλου με 9 ( 1 τριπ. ) οι καλύτεροι των νικητών , ενώ από του Εκπαιδευτικούς / Ιδ. Υπαλλήλους που βρέθηκαν σε άσχημη μέρα Παπαδάκης Θ. και Πατέρας πάλεψαν περισσότερο για την νίκη .

Διαιτητές : Χριστινάκης , Καρανικόλα Ε.
Νέοι Επαγγελματίες (Συριανόγλου): Μαραβελάκης 7, Συριανόγλου 8 ( 1 ), Δρουδάκης, Θεοδοσόπουλος, Κανελλόπουλος 15, Θυμιατζής 2, Αραμπατζόγλου 13 ( 3 ), Σαμωνάκης 4, Αλυγιζάκης.
Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι (Σαββοργινάκης Μ.): Παπαδομιχελάκης, Παναγιωτάκης, Πετρακάκης 5 ( 1 ), Μαθιουδάκης 5 ( 1 ), Παπαδάκης Θ. 16, Σαββοργινάκης Β. 2, Πατέρας 17 ( 1 ), Μπαραδάκης 2.



HAAGEN DAZS – ΓΙΑΤΡΟΙ  83 - 59

Στον ίδιο ρυθμό με την πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Haagen δεν άφησε περιθώρια στους Γιατρούς και έδειξε ποίος είναι το αφεντικό .Πρώτο δεκάλεπτο 21-4 και τα υπόλοιπα ήρθαν φυσιολογικά . Στις υπόλοιπες τρείς περιόδους οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίχτες και απελευθερωμένοι από το άγχος του σκορ να απολαύουν το παιχνίδι .Για την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα , ο Καλαϊτζάκης ανέλαβε τον ρόλο του ηγέτη  και πήρε τα ηνία στο σκοράρισμα με 23 ποντ. ( 3 τριπ. ) , Πολιτάκης 17 ποντ. ( 1 τριπ. )  σταθερός για άλλη μια αγωνιστική , ενώ ουσιαστικός  και ο Βασιλείου με 13 πόντους .Για τους Γιατρούς που δεν έχουν βρει ακόμα το  φάρμακο  της ήττας ξεχώρισε ο Λαδάκης με 19 πόντους ( 2 τριπ. ) , ενώ έκπληξη αποτέλεσε η εμφάνιση του Σιβαρόπουλου Α . , που είχε και ρόλο προπονητή , παραδίδοντας παράλληλα  μαθήματα δημοκρατίας , αφού πριν  την έναρξη κάθε περιόδου , έπαιρνε την συγκατάθεση των παιχτών για την πεντάδα που θα ξεκινούσε .
Διαιτητές : Καρανικόλα Α., Καρανικόλα Ε.
Haagen Dazs (Ξενίδης): Ξενίδης 2, Βενιανάκης 7, Καλαϊτζάκης 23 ( 3 ), Βασιλείου 13, Πολιτάκης 17 ( 1 ), Μπονατάκης 6, Γκογκίτσας 10 ( 2 ), Πηγουνάκης 5 ( 1 ).
Γιατροί (Σιβαρόπουλος): Λαδάκης 19 ( 2 ), Ηλιάκης 3, Σακελλαρίδης, Δημόπουλος 4, Λίτινας 3 ( 1 ), Σφακιανάκης, Σιβαρόπουλος 15 ( 3 ), Σκαρτσιλάκης, Βασιλάκης 4 ( 1 ), Βολακάκης 11, Σαουνάτσος.



ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK – ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  64 - 43


Εύκολα όπως φαίνεται και από  το τελικό σκορ ο Δήμος Λάμπης κέρδισε του Ιδιωτικούς Υπαλλήλους σημειώνοντας την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα , δείχνοντας σταθερότητα στην απόδοση του .
Μεγάλο του όπλο και στο παιχνίδι αυτό ο αιφνιδιασμός , δίνοντας του εύκολα καλάθια και την ευκαιρία στον Παπαδάκη να σημειώσει 35 πόντους με 2  τρίποντα  , πραγματοποιώντας την καλύτερη του έως τώρα εμφάνιση .
Από τους Ιδιωτικού Υπαλλήλους που τα πήγαιναν αρκετά καλά  μέχρι και τα μέσα περίπου του τρίτου δεκαλέπτου , προδόθηκαν όμως από τις δυνάμεις τους έχοντας λιγότερες επιλογές στον πάγκο από το σαφώς πληρέστερο ρόστερ του Δήμου Λάμπης Καπετανάκης  με 17 πόντους και 5 ( ! ) τρίποντα  διακρίθηκε .
Διαιτητές : Θεοδωράκης Σ., Καθαράκης Β.
Δήμος Λάμπης Medica/Εκμέκ (Θεοδοσουλάκης): Καρνάβας, Τζανακάκης, Ηλιάκης, Κανακάκης 8, Παπαδάκης Χ. 35 ( 2 ), Μπαζιώτης 5, Μαυρομιχελάκης, Θεοδοσουλάκης 2, Παπαδογιαννάκης 4, Καραζούπης 7 ( 1 ), Βασιλάκης Γ. 2, Βότζης 1.
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (Φοβάκης): Ηλιάκης, Μπαμπινιώτης 1, Σταγκουράκης 8, Καπετανάκης 17 ( 5 ), Περπιράκης 9 ( 1 ), Φοβάκης 5 ( 1 ), Καλιοντζής 2, Σταυρουλάκης 1.


ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ  61 - 58


Η πρώτη νίκη για τους φοιτητές  Πανεπιστημίου και μάλιστα μεγάλη , έναντι μιας
ιστορικής και έμπειρης ομάδας όπως αυτή των Έμπορων , άξιζε να πανηγυριστεί  
ανάλογα από τους  ¨ μικρούς ¨ .Όσο για τους  Έμπορους θα πρέπει κατά την
γνώμη μας , πρώτα απ΄όλα να ψάξουν εκ των έσω να βρουν το τι φταίει ,
γιατί μετράνε ήδη δυο ήττες , αντιμετωπίζουν την πανίσχυρη ομάδα του Haagen
Dazs την επόμενη αγωνιστική και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια και πίστη για την
συνέχεια εκ μέρους τους . Αγωνιστικά , το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι και το τελευταίο λεπτό ,
εκεί που όλα κρίθηκαν στις ελεύθερες βολές . Φραγκιαδάκης και
Παπαϊωάννου ανέλαβαν επιθετικές πρωτοβουλίες , πήγαν στην γραμμή των φάουλ ,
είχαν υψηλά ποσοστά και έγειραν την πλάστιγγα υπέρ τους . Λίγο πριν και
συγκεκριμένα 1 . 02 πριν την λήξη ο Λαγός είχε φροντίσει με βόμβα 3 πόντων να
κάνει το 59- 55 δίνοντας αέρα 4 πόντων στην ομάδα του . Από του φοιτητές
Πανεπιστημίου εκτός από τους συνήθης ύποπτους Λαγό και Παπαϊωάννου  ταχύτητα
αλλά και πόντους στην ομάδα πρόσθεσε και ο Φραγκιδάκης . Από του Έμπορους μεγάλη προσπάθεια από του Αγγελάκη , Βουγιουκαλάκη , Παπαδάκη , ο οποίος έμεινε ανεξήγητα στο πάγκο για όλο το τρίτο δεκάλεπτο .
Διαιτητές : Θεοδωράκης Σ., Καθαράκης Β.
Πανεπιστήμιο/Φοιτητές (Παπαϊωάννου): Φραγκιδάκης 16, Φραντζεσκάκης 2, Παπαϊωάννου 14 ( 1 ), Σαββάογλου 2, Γεωργίου 9, Λαγός 14 ( 2 ), Μουδόπουλος – Αθανασίου, Γαρεφαλάκης 4.
Έμποροι (Σταματογιαννάκης): Δούβρος 5, Αγγελάκης 13, Κατσαντώνης 7, Σκούφογλου, Σιβαρόπουλος 2, Βουγιουκαλάκης Β. 11, Φωτάκης 1, Βουγιουκαλάκης Μ. 2, Μουλίτσας 7, Κασάπας, Παπαδάκης Μ. 10.
 
                                                                 Β' ΟΜΙΛΟΣ
Α’ΒΑΘΜΙΑ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ  51 - 60

Λίγο έλλειψε να γίνει η έκπληξη στο παιχνίδι αυτό από την Α/Βαθμια που πραγματοποιώντας εκπληκτικό come back στο δεύτερο ημίχρονο , έφτασε από το – 19 στην αρχή της τρίτης περιόδου στο – 6 ,   3.18 πριν την λήξη του παιχνιδιού . Εκεί  η ψυχραιμία  των παιχτών της ομάδας των Πτυχιούχων Φ.Αγωγής στις ελεύθερες βολές ( 10/12 στο 4ο δεκάλεπτο ) τους έδωσε την νίκη με εμφάνιση όμως που προβλημάτισε . Από την αντίπερα όχθη η Α/Βάθμια μεταμορφωμένη σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα έδειξε δείγματα ομάδας που μπορεί να την φτάσουν πολύ πιο ψηλά από πέρυσι .
Για του νικητές , που μάλλον είχαν το μυαλό τους στο πάρτι που διοργάνωναν την ημέρα εκείνη , πραγματικός ογκόλιθος και στις δυο ρακέτες ο Παπαδάκης Ζ. με 19 πόντους  ( 1 τριπ. ) αλλά και πολλά κερδισμένα επιθετικά rebound και φάουλ .
Από την Α/Βάθμια  Χουρδάκης , Νικολιδάκης , Δαμιανός και Μελισσανάκης πάλεψαν μέχρι το τέλος για να γυρίσουν το παιχνίδι .
Αξιοσημείωτο το γεγονός της επανεμφάνισης  του αειθαλή Κουρμούλη Αντρέα που φόρεσε την φανέλα των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής  μετά από χρόνια , αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η καλή φυσική κατάσταση δεν έχει ηλικία .  
Διαιτητές : Θεοδωράκης Σ., Παπαϊωάννου Μ.
Α’ Βάθμια (Δαμιανός): Παλτατσίδης 2, Δαμιανός 6, Μελισσανάκης 8 ( 2 ), Χουρδάκης 12, Γιακουμάκης 2, Σταυράκης 5 ( 1 ), Νικολιδάκης 12 ( 4 ), Θεοδωράκης, Τασιούλης 3, Ασπρούλης 1.
Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Δαμανάκης Σ.): Πετράκης 3 ( 1 ), Κακλαμάνος 7, Μπενάκης, Τζαγκαράκης 5, Σταυρουλάκης, Χειμωνίδης 3, Κουρμούλης, Δαμανάκης Σ. 18, Κυριακάκης 5, Παπαδάκης Ζ. 19 ( 1 ).
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  50 - 83

Βομβαρδισμός από τρίποντα στο παιχνίδι αυτό και από τις δυο ομάδες οι οποίες μάλιστα σε κάποια διαστήματα σκόραραν μόνο από την γραμμή των 6, 25 , σταματώντας με την κόρνα του παιχνιδιού στα 21 ( είκοσι ένα!!! ) . Χαρακτηριστικό ότι μόνο στο τέταρτο δεκάλεπτο σημειώθηκαν εννέα τρίποντα . Νικητής στο άτυπο αυτό διαγωνισμό 3 πόντων ο Δαμανάκης Κ με 7 και ακολούθησαν οι Βασιλάκης με 5 και Κουγιουμτζής με 3 .Οι Επιχειρηματίες χωρίς να φορτσάρουν έφτασαν στο τελικό 50 – 83 και με δύο νίκες προηγούνται στην βαθμολογία του Β ομίλου .Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ , στην συνέχεια οι Επιχειρηματίες σοβαρεύτηκαν  η διαφορά μεγάλωσε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει πιο ελεύθερο .
Οι πρωτοπόροι έχοντας   τους Βασιλάκη , Κουγιουμτζή , Τσάβαλο , Λαμπαρδάκη , Κιαγιαδάκη , σε καλή μέρα έδειξαν ότι είναι ικανοί για το μεγάλο στοίχημα , διαθέτοντας μια πρώτη πεντάδα που άνετα θα μπορούσε να πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚ .
Από το Υπουργείο Εσωτερικών που φάνηκε κουρασμένο και σε πολλά σημεία ασύνδετο , σε μεγάλη μέρα ο Δαμανάκη Κ με 24 πόντους και 7 ( !! ) τρίποντα και Κιτανόβσκι με 10 ( 2 τριπ. )
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Α., Καρανικόλα Α.
Υπουργείο Εσωτερικών (Καλοκύρης): Βιολάκης 4, Κωνσταντινίδης, Πατέντας, Κιτανόφσκι 10 ( 2 ), Καλοκύρης, Ξανθόπουλος 2, Δαμανάκης 24 ( 7 ), Φραγκιαδάκης, Πανταγιάς 1, Κοκοτσάκης, Κανλής, Κυριακάκης 8.
Επιχειρηματίες (Πλεμμένος): Κουγιουμτζής 12 ( 3 ), Παλαφούτης Ι. 3 ( 1 ), Καθαράκης, Βασιλάκης 22 ( 5 ), Τσάβαλος 12 ( 3 ), Σταράκης, Λαμπρίδης 7 ( 1 ), Λαμπαρδάκης 14, Παλαφούτης Ε. 2, Κιαγιαδάκης 11.
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  50 - 52

Η δεύτερη  και μεγαλύτερη έκπληξη της αγωνιστικής σημειώθηκε σε αυτό το παιχνίδι , όπου  το Πανεπιστήμιο πήρε πανάξια νίκη έναντι των Κατασκευαστών που επιστράτευσαν και τον Ζουμπεράκη . Τελικά δεν απέφυγαν την ήττα και τώρα είναι υποχρεωμένοι να μετράνε τα κουκιά μέχρι και το τέλος αυτής της φάσης για να δούν αν θα συνεχίσουν .
Καθαριστικό σημείο  για την έκβαση του αγώνα η αποχώρηση με 5ο φάουλ στην αρχή περίπου του τέταρτου δεκαλέπτου του playmaker  των Κατασκευαστών Γκατζιά και ο τραυματισμός αμέσως μετά του Πιοτoγιαννάκη , άφησαν την ομάδα γυμνή στην θέση αυτή κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι αντίπαλοι τους . Άσκησαν μεγαλύτερη πίεση στην μπάλα και μετέτρεψαν το 42 -31 του τρίτου δεκαλέπτου σε 50- 52  τρέχοντας ένα επιμέρους σκορ 8 -21 . Μέχρι τότε οι Κατασκευαστές πατούσαν γερά στα πόδια του και έδειχναν ότι μπορούσαν να φύγουν νικητές από το παρκέ .
Παπαδογιαννάκης  ,Χατζημαρκάκης , Τζενεβράκης οι τρείς σωματοφύλακες που έδωσαν την νίκη για το Πανεπιστήμιο , ενώ βοήθησε όπου χρειάστηκε και ο Νταρτανιάν της  παρέας Τρανταλλίδης .
Από του Κατασκευαστές που ίσως αυτή η ήττα τους  στοιχήσει για την συνέχεια , Ανυφαντάκης , και Πιοτoγιαννάκης οι καλύτεροι για τους ηττημένους .     
Διαιτητές : Χριστινάκης , Καρανικόλα Ε.
Κατασκευαστές (Μιχαλάκης): Κανακάκης 6 ( 2 ), Μιχαλάκης 6, Ανυφαντάκης 12 ( 1 ), Γκάτζιας 6, Φεσσάς 7, Πιοτογιαννάκης 12 ( 3 ), Δουλγεράκης, Καλογεράκης 3 ( 1 ), Ζουμπεράκης 5.
Πανεπιστήμιο (Τρανταλίδης): Βιδιαδάκης 2, Παπαδογιαννάκης 10, Κατριτζιδάκης, Τζενεβράκης 9 ( 1 ), Τρανταλίδης 7 ( 2 ), Κοραχάης 1, Χατζημαρκάκης 10 ( 1 ), Μελισσουργάκης 13.
 
GARDEN ART – CRETA FARM  47 - 44

Πρώτη συμμετοχή σε εργασιακό πρωτάθλημα και πρώτη νίκη για την ομάδα του Garden Art στην δεύτερη κιόλας αγωνιστική , σ΄ένα παιχνίδι με πολύ σασπένς αλλά και κάποια νεύρα  αδικαιολόγητα εκατέρωθεν που δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν σε μια τέτοια διοργάνωση . Παιδιά ψυχραιμία ! Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα απ΄την αρχή μέχρι το τέλος το παιχνίδι ήταν δραματικό , με το Garden Art , χάρη στον Ψιστάκη Ε. που σημείωσε συνολικά 21 πόντους με 4 τρίποντα , εκ των οποίων οι 15 στα τελευταία 2 δεκάλεπτα , να παίρνει την νίκη κυριολεκτικά στο νήμα.  Σημαντική και η προσφορά  του Μαράκη Α. σκοράροντας του τελευταίους 4 πόντους της ομάδας του με βολές και 12 συνολικά .
Από την Creta Farm , η οποία σε αυτό το παιχνίδι στερήθηκε των υπηρεσιών του Καρτέρη , Σταυρουλάκης και Ζαφειρόπουλος ξεχώρισαν .
Διαιτητές : Καρανικόλα Α., Καρανικόλα Ε.
Garden Art (Ψιστάκης Εμ.): Δημητριάδης 2, Ψιστάκης Εμ. 21 ( 4 ), Μαράκης 12, Τζανουδάκης 2, Ψιστάκης Χ. 4, Δημητράκης, Τσιγδινός, Φραγκιαδάκης 6.
Creta Farm (Οικονόμου): Βουμβουράκης 4, Οικονόμου 3, Σταυρουλάκης 13 ( 3 ), Παπαδάκης, Τσουρδαλάκης 1, Κανάκης 7, Μαθιουλάκης, Χιονάκης, Γιαννούλης, Μπραζιώτης 6 ( 2 ), Ζαφειρόπουλος 10 ( 1 ).


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΥ

1.HAAGEN DAZS                                            162 – 111       4
2.ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ                116 –   94       4
3.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ                   111 –   85       3
4.ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ                                112 – 118       3
5.ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ                                103 – 116       3
6.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ                         113 – 137       3
7.ΕΜΠΟΡΟΙ                                                    109 – 113       2
8.ΓΙΑΤΡΟΙ                                                         95 – 147       2


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ

1.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ                                         148 – 102       4
2.ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ                           139 – 103       4
3.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ                                            100 –   78       4
4.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ                             116 – 114       3
5.GARDEN ART                                                   75 –   92       3
6.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ                                           102 – 117       2
7.CRETA FARM                                                   96 – 119       2
8.Α’ΒΑΘΜΙΑ                                                       82 – 126       2


ΣΚΟΡΕΡ

 1.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Χ.     44
 2.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε.      43
 3.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Σ.     42
 4.ΠΑΤΕΡΑΣ              40
 5.ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ          37
 6.ΛΑΓΟΣ                  37
 7.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ     35
 8.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ         31
 9.ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ       31
10.ΚΑΡΤΕΡΗΣ           30


ΤΡΙΠΟΝΤΑ

 1.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε.         8              
 2.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ            7
 3.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ            6
 4.ΛΑΓΟΣ                     6
 5.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ         5
 6.ΤΣΑΒΑΛΟΣ               5
 7.ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ          5
 8.ΨΙΣΤΑΚΗΣ Ε.           4
 9.ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ    4
10.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ         4


3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  14:30
ΓΙΑΤΡΟΙ – ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ (ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ - ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  16.15
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΚΑΘΑΡΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Α.) 

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  18:00
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ – GARDEN ART (ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 19:45  
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – Α’ ΒΑΘΜΙΑ (ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΚΗΣ - ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ)

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 19:00
CRETA FARM - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ (ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Α.)

ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 20:30
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ - ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Ε.)

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 19:30
ΕΜΠΟΡΟΙ – HAAGEN DAZS (ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΚΑΘΑΡΑΚΗΣ)

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 21:00
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ (ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑ Ε.)