Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Αποφάσεις Ομάδων για το 17ο Εργασιακό Πρωτάθλημα

     Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 31/10/2011 με τους εκπροσώπους των ομάδων του 17ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου που διοργανώνει το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο αποφασίστηκε :
  •  Ισχύει το Καταστατικό του Πρωταθλήματος 2008-2009 με τις αλλαγές που θα ορίσει η επιτροπή και όπως αυτές αναφέρονται παρακάτω.
  • Έναρξη πρωταθλήματος 19-20/11/2011
  • Η κατάθεση όλων των δελτίων των παιχτών μέχρι και την Δευτέρα 14/11/2011 στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Γάλλου 17:30 - 20:00 καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή). Επικύρωση των υπαρχόντων δελτίων, νέες μεταγραφές και νέοι παίχτες (χρειάζεται μια φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας και 2 μικρές φωτογραφίες για νέους παίχτες). Μαζί θα πρέπει και να συμπληρωθεί η Αίτηση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ με το σύνολο των παιχτών της κάθε ομάδας και να σταλεί στο E-mail : BasketRethymno@Yahoo.gr. Οριστικές αλλαγές στο ρόστερ της κάθε ομάδας θα μπορούν να γίνουν έως την Τετάρτη 30/11/2011.
  • Συμμετοχή το πρωτάθλημα έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από το 1987 και προγενέστερα,(εκτός της ομάδας των Φοιτητών) και να μην είναι εν ενεργεία αθλητές σε πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης. Αθλητές εν ενεργεία θεωρούνται όσοι αγωνίστηκαν σε πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν και οι γυναίκες ανεξάρτητα εάν είναι εν ενεργεία αθλήτριες.
  • Να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση θεωρημένη από καρδιολόγο που έχει εκδοθεί εντός έξι (6) μηνών από την έναρξη του πρωταθλήματος. Πριν από κάθε παιχνίδι οι ομάδες υποχρεούται να προσκομίσουν τα αθλητικά δελτία τους μαζί με τις καρδιολογικές βεβαιώσεις. Η γραμματεία οφείλει να ελέγχει για την ορθότητα των αθλητικών δελτίων των συμμετεχόντων. Υπεύθυνος για τον έλεγχο των καρδιολογικών βεβαιώσεων πριν από την έναρξη του είναι ο γιατρός του αγώνα. Διαγωνιζόμενος, ο οποίος δεν έχει προσκομίσει βεβαίωση καρδιολογικού ελέγχου δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Εάν ομάδα χρησιμοποιήσει παίχτη που δεν έχει δελτίο συμμετοχής ή βεβαίωση καρδιολογικού ελέγχου μηδενίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι και το σκορ εναντίον της είναι 20-0.
  • Ορίστηκαν με κλήρωσης δύο όμιλοι για φέτος και με βάση την τελική κατάταξη από του χρόνου στο νέο πρωτάθλημα 2012-2013 οι 10 πρώτες ομάδες θα συμμετέχουν στην Α1 κατηγορία και οι 10 επόμενες στην Α2 κατηγορία. Κάθε χρόνο οι 2 τελευταίες ομάδες της Α1 θα πέφτουν στην χαμηλότερη κατηγορία και οι 2 πρώτες αντίστοιχα από την Α2 θα ανεβαίνουν. Οι νέες ομάδες που συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα θα εντάσσονται στην Α2 κατηγορία.
  • Πειθαρχικό Δίκαιο ΕΟΚ (μπορείτε να το δείτε εδώ) από την επιτροπή ποινών.
Ορίστηκαν οι παρακάτω επιτροπές :

Οργανωτική επιτροπή:
  1. Καραγιώργος
  2. Προβιάς
  3. Τρανταλίδης
  4. Κουνδουράκης
  5. Κανακάκης
  6. Στεφανάκης
  7. Μακριδάκης
Αναπληρωματικά:
  1. Δαμιανός
  2. Συριανόγλου

Επιτροπή ποινών:
  1. Καλοκύρης
  2. Ξενίδης
  3. Κανακάκης
Επιτροπή Διαιτητών:
  1. Λαδάκης
  2. Συργιανόγλου
  3. Κανακάκης
Επιτροπή Οικονομικών:
  1. Μπραζιώτης
  2. Συργιανόγλου
  3. Κανακάκης 
Επιτροπή Αγώνων - ΜΜΕ:
  1. Τρανταλίδης
  2. Παπαδογιαννάκης
  3. Κουνδουράκης