Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Φιλικός Αγώνας Εργασιακού Μπάσκετ Χανίων-Ρεθύμνου

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ
Ένας... διαφορετικός αγώνας
  Προχθές βράδυ, στο κλειστό του Εθνικού Σταδίου, διεξήχθη φιλικός αγώνας εργασιακού μπάσκετ που είχε σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συσσιτίου της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου.  Τον συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων και οι υπεύθυνοι της ομάδας "Ασφάλειες Γλεντουσάκης" η οποία κατέκτησε τον τίτλο στο περισυνό τουρνουά των Χανίων και προχθές αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα από το Ρέθυμνο, δηλαδή αυτήν των "Επιχειρηματιών".
   Σίγουρα αυτό που μετράει σε τέτοιου είδους παιχνίδια είναι ο σκοπός για τον οποίο γίνονται, απλά για την ιστορία ν' αναφέρουμε ότι η Χανιώτικη ομάδα επικράτησε  67-66 της Ρεθεμνιώτικης (στους  παίκτες της οποίας αξίζουν συγχαρητήρια για την παρουσία τους στην πόλη μας). 
10λεπτα: 23-13, 32-33 (ημιχρ.) 47-53, 67-66
Διαιτητές: Κώτσου, Αρτεμάκη
Ασφάλειες Γλεντουσάκης (Φραγκίσκος Γεωργιλάς): Πετρίδης 14, Λεντάρης 6, Γλεντουσάκης 6 (2), Σαρρής 2, Καμπέλης 6, Πάκος 4, Πολυζωίδης 6, Χατζησταύρος 5, Κρασουδάκης 18.
Επιχειρηματίες (Πλεμένος): Ι. Μπαλαφούτης , Κατσαντώνης 11 (1), Καθαράκης 19 (1), Τσάβαλος 13 (3), Πλεμένος, Λαμπαρδάκης 15 (2), Εμμ. Μπαλαφούτης 2, Κανιαδάκης 6.
Να σημειωθεί ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη, αφού όλοι οι εμπλεκόμενοι με την ομάδα "Ασφάλειες Γλεντουσάκης", αλλά και αρκετοί φίλοι της (οι οποίοι ήταν στο κλειστό) προσέφεραν ένα ποσόν για το σκοπό που έγινε το φιλικό ματς, ενώ και από την πλευρά του Δήμου Χανίων συγκεντρώθηκαν κάποιες χορηγίες. 
Πηγή : http://www.haniotika-nea.gr