Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Καταστατικό του Πρωταθλήματος 2011-2012

   Όλα είναι έτοιμα για ξεκινήσει το φετινό εργασιακό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου 2011-2012 το Σαββατοκύριακο 19-20 Νοεμβρίου με την πρώτη αγωνιστική. Δυο αγώνες έχουν ακυρωθεί και προγραμματίστηκαν σε νεότερες ημερομηνίες. Έπειτα από την συνάντηση που είχαν οι επιτροπές του εργασιακού πρωταθλήματος την Πέμπτη 10/11/2011 αποφασίστηκαν τα παρακάτω:
  • Το  Καταστατικό του Πρωταθλήματος 2011-2012
      (μπορείτε να το δείτε εδώ)
  • Κόστος αγώνα 35€ ανά ομάδα.
  • Αδυναμία προσέλευσης ομάδας σε αγώνα γίνεται δεκτή κατόπιν γραπτής αίτησης από τον υπεύθυνο της ομάδας προς την οργανωτική επιτροπή με ημερομηνία τουλάχιστον 5 μέρες πριν από τον προγραμματισμένο αγώνα. Μετά από συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής εάν γίνει δεκτό το αίτημα ορίζει νέα ημερομηνία του αγώνα. Σε περίπτωση μη έγκαιρης ενημέρωση η ομάδα μηδενίζεται και καταβάλει και το αντίστοιχο κόστος αγώνα.
  • Μαζί με τα δελτία θα πρέπει και να συμπληρωθεί η Αίτηση Συμμετοχής στο πρωτάθλημα μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ με το σύνολο των παιχτών της κάθε ομάδας και να σταλεί στο E-mail : basketrethymno@yahoo.gr. Οριστικές αλλαγές στο ρόστερ της κάθε ομάδας θα μπορούν να γίνουν έως την Τετάρτη 30/11/2011.
  • Λόγο μηνιαίου πλαφόν που υπάρχει στους καρδιολόγους αποφασίστηκε ότι παίχτες ομάδων που έχουν καρδιολογική βεβαίωση 2011 (το περυσινό πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει Φεβρουάριο) θα μπορούν να παίξουν μέχρι 31/12/2011 κανονικά στους αγώνες προσκομίζοντας την καρδιολογική τους βεβαίωση 2011 και μια υπεύθυνη δήλωση (μπορείτε να δείτε εδώ). Από το νέο έτος ισχύει ως έχει το καταστατικό που αναφέρει ότι πρέπει να έχουν προσκομίσει ιατρική βεβαίωση θεωρημένη από καρδιολόγο που έχει εκδοθεί εντός έξι (6) μηνών από την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλιώς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής από 1/1/2012.