Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Σχολιασμός από τον Κανακάκη Γιώργο λίγο πριν το τέλος της Α' Φάσης

    Μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του 17 Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης και όλα έχουν ξεκαθαρίσει όσον αφορά τις ομάδες που θα συνεχίσουν στους 16 με στόχο είτε την πρόκριση στην οκτάδα του τουρνουά είτε την παραμονή στην Α1.

Α ΟΜΙΛΟΣ
Στον Α΄ όμιλο πρώτη θέση για τους περσινούς πρωταθλητές Επιχειρηματίες που είχαν ένα εύκολο ματς και ευρεία νίκη απέναντι στους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους που τελικά δεν κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα και θα ακολουθήσουν την ουραγό Metropolis στην Α2. Η δεύτερη θέση και τρίτη θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική μεταξύ Υπουργείου Εσωτερικών και Φοιτητών στο ένα από τα δύο ματς με βαθμολογικό ενδιαφέρον για την τελική κατάταξη των ομίλων. Για την τέταρτη θέση τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα του Δήμου Αγίου Βασιλείου μετά την νίκη της στο ντέρμπι με το Πανεπιστήμιο νικώντας τους Εμπόρους την τελευταία στροφή του ομίλου. Αν θα γίνει αυτό τότε το Πανεπιστήμιο κερδίζοντας τους υποβιβασμένους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους κατακτά την πέμπτη θέση αφήνοντας στην έκτη την ανανεωμένη ομάδα της Α΄βαθμιας Εκπαίδευσης. Στην έβδομη θέση οι Γιατροί με νίκη επί του Metropolis και στην ογδόη οι Έμποροι αν χάσουν από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου την επόμενη εβδομάδα. Σε περίπτωση που νικήσουν οι Έμποροι τερματίζουν έβδομοι και οι Γιατροί όγδοοι. Ιδιωτικοι Υπάλληλοι και Metropolis υποβιβάζονται στην Α2.

Β ΟΜΙΛΟΣ
Στον Β όμιλο τα Haagen Dazs εδώ και καιρό είχαν καπαρώσει την πρώτη θέση με δεύτερους τους πολύ καλούς και σταθερούς φέτος Εκπαιδευτικούς που δείχνουν ικανοί να φτάσουν έως και τον τελικό. Τρίτη θέση για τους Κατασκευαστές μετά την χθεσινή νίκη τους απέναντι στους Ελεύθερους Επαγγελματίες που θα αρκεστούν στην τέταρτη θέση του ομίλου. Πέμπτη θέση για την Creta Farms ενώ η έκτη και έβδομη θέση θα κριθεί στο ματς μεταξύ Best Magazine και Α.Δ.Ρεθύμνου. Τέλος στην όγδοη θέση η ομάδα των Carden Art ενώ στην Α2 έχουν υποβιβαστεί εδώ και καιρό οι δύο αποχωρήσαντες ομάδες των Πτυχιούχων Φ.Α και των Ασφαλώς.

Ραντεβού λοιπόν το επόμενο Σαββατοκύριακο με πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο κλειστό Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Γάλλου...
Κανακάκης Γιώργος (ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ)