Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

Ανακοίνωση από την ομάδα του WOW! PARKING, 7-12-2018

WOW!!! PARKING ( ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΥ Α2Β)

   Η απόφαση των φιλών και συνεργατών μου να συμμετέχουμε στο εργασιακό πρωτάθλημα μπάσκετ Ρεθύμνου μου έδωσε ένα κίνητρο ώστε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα γίνει παρέα και θα μας χαρίσει όμορφες στιγμές με ανταγωνισμό και ιδρώτα ...ώστε να γίνουμε και εμείς ένα κομμάτι αυτής της πολύ σοβαρής διοργάνωσης .Δεν σας κρύβω ότι έμεινα με ανοικτό το στόμα από την οργάνωση και την τάξη που υπάρχει στο πρωτάθλημα και μπράβο σε όλους !!!
   Παίξαμε κάποιους αγώνες και φτάσαμε στην πρώτη μας νίκη την Κυριακή 2/12 ...δυστυχώς όμως δεν την χαρήκαμε αυτή την νίκη λόγο ενός σοβαρού επεισοδίου μεταξύ παίκτη της ομάδας μας και αντίπαλου (όσο αντίπαλος μπορεί να θεωρηθεί κάποιος ) ... που είχε σαν αποτέλεσμα την τιμωρία και των δυο αλλά και την δημιουργία μια κάκιστης εικόνας για την ομάδα μας προς όλους...
   Θέλω λοιπόν να ζητήσω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΝΩΜΗ πρώτα από την απέναντι ομάδα για το γεγονός από τις υπόλοιπες ομάδες και την οργανωτική επιτροπή διότι τέτοιες ενέργειες δεν τιμούν κανένα μας και κυρίως μας πληγώνουν βαθιά..!!
   Η ομάδα μας θα συνεχίσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα και να είστε σίγουροι ότι μέσα από αυτό έμαθε πράγματα τσαλακώθηκε αλλά θα προχωρήσει.

Ειλικρινά συγγνώμη απ όλους ...!!
Συνεχίστε αυτήν την υπέροχη προσπάθεια για μια 
εξαιρετική διοργάνωση και εμείς είμαστε πλάι σας..!!

Με τιμή
WOW!! PARKING
Σαμψών Στέλιος