Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Σχολιασμός της Τελικής Φάσης του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης

Τα αποτελέσματα 3ου Γύρου Β'Φάσης του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης-Σκόρερ-Τρίποντα-Τελική κατάταξη

ΑΠΟΘΕΩΣΗ
Άλλο ένα Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης έφτασε στο τέλος του και είχε  φινάλε αντάξιο του πρωταθλήματος. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! Αυτό το 16ο πρωτάθλημα τα είχε όλα. Πολύ καλό μπάσκετ, εκπλήξεις σχεδόν κάθε αγωνιστική, παρατάσεις, τριπλές και τετραπλές ισοβαθμίες στην πρώτη φάση, ανατροπές, αγωνιστικό πνεύμα και ήθος και ένα τελικό που όμοιο δεν έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια. Γι’ αυτό μόνο μια λέξη μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. ΑΠΟΘΕΩΣΗ!!!  Αποθέωση για το απίστευτο κόσμο που πλημμύρησε το Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Ρεθύμνου (υπολογίζεται πάνω από 400 άτομα παρακολούθησαν τον τελικό) και χειροκροτούσαν κάθε προσπάθεια. Αποθέωση για το απίστευτο μπάσκετ που παρακολουθήσαμε ειδικά στον τελικό και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με τις ομάδες να σημειώνουν συνολικά 22 τρίποντα καταγράφοντας νέο ρεκόρ Εργασιακού Πρωταθλήματος. Αποθέωση για το απαράμιλλο αθλητικό πνεύμα που επέδειξαν οι ομάδες, με αποκορύφωμα την αποχώρηση του τραυματισμένου Βασιλάκη, υποβασταζόμενο από παίκτες του Haagen Dazs, μέσα σε θερμά χειροκροτήματα. Αποθέωση για την ανεπανάληπτη κάλυψη του αγώνα από τα ΜΜΕ. Για πρώτη φορά τελικός εργασιακού πρωταθλήματος καλύφθηκε ταυτόχρονα, τηλεοπτικά από το Creta TV,  ραδιοφωνικά σε ζωντανή μετάδοση από τον ΗΧΟ FM 94,2 και διαδικτυακά επίσης σε ζωντανή μετάδοση από το www.livestream.com/daor1.  Αποθέωση βέβαια και για τον τελικό νικητή, τους πρωταθλητές Επιχειρηματίες που πήραν την θέση τους στον θρόνο νικώντας σε ένα απίστευτο τελικό τους περσινούς πρωταθλητές Haagen Dazs 71 – 85 . Συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια και σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν, που χωρίς την αγάπη και το ενδιαφέρον τους δεν θα πραγματοποιούταν το φετινό πρωτάθλημα και το στήριξαν έμπρακτα από την αρχή μέχρι το τέλος με την παρουσία τους.                                          
                     
ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΘΕΣΕΙΣ 1 - 2)
HAAGEN DAZS – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  71 - 85
Απ΄όλα είχε ο μεγάλος τελικός του 16ου Εργασιακού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Haagen Dazs και τους Επιχειρηματίες, που θα μείνει στην μνήμη μας σαν ο καλύτερος τελικός που έχει γίνει μέχρι τώρα. Πάθος, δύναμη, τακτική, και πάνω απ΄όλα χορταστικό θέαμα που σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε τα επίπεδα του εργασιακού πρωταθλήματος και θύμιζε αγώνα τουλάχιστον πρωταθλήματος ΕΚΑΣΚ Καλύτερο ξεκίνημα για τους Επιχειρηματίες που μπήκαν αποφασισμένοι στο πρώτο δεκάλεπτο έχοντας 4/5 τρίποντα και 5/ 8 δίποντα είχαν σμπαραλιάσει την άμυνα του Haagen σημειώνοντας 25 πόντους σ΄αυτό το διάστημα. Σε αυτή την περίοδο ο Πολιτάκης κρατούσε την διαφορά στους πέντε πόντους για την ομάδα του, ευστοχώντας κατά βούληση. Στον ίδιο τρελό ρυθμό συνεχίστηκε και το δεύτερο δεκάλεπτο με τον Κουγιουμτζή ( 4/4 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο ) και τον Λαμπαρδάκη ( 12 πόντους στο ίδιο διάστημα ) να βομβαρδίζουν ανελέητα το αντίπαλο καλάθι. Απ΄την άλλη πλευρά τα ηνία στο σκοράρισμα πήρε ο Καλαϊτζάκης ειδικά από την στιγμή που αποβλήθηκε λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο στυλοβάτης του Haagen Dazs Γκογκίτσας. Ήταν πραγματικά μια απερίσκεπτη ενέργεια, από ένα παίχτη που αποτελεί κόσμημα για το εργασιακό πρωτάθλημα.  Αυτό ήταν και το καθοριστικό σημείο του αγώνα, γιατί αν και το ημίχρονο τελείωσε με 41 -48, στο τρίτο δεκάλεπτο οι περσινοί πρωταθλητές έμοιαζαν σαν υπνωτισμένοι χωρίς τον πρώτο τους σκόρερ, σημειώνοντας μόλις 12 πόντους αν και είχαν καταφέρει να ανανεώνουν επιθέσεις κυρίως από επιθετικά rebound. Ειδικά όταν ξεκίνησε να σκοράρει και ο Βασιλάκης από την γραμμή των 6,25 η διαφορά έφτασε και τους 19 ( 44 – 63 ). Στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για το Haagen να αντιδράσει και όταν αποβλήθηκε με 5ο φάουλ και ο Καλαϊτζάκης η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς τους Επιχειρηματίες. Τελευταία προσπάθεια έγινε 4 λεπτά πριν την λήξη, όταν η διαφορά έπεσε στους 12 εκμεταλλευόμενοι την παγωμάρα των Επιχειρηματιών από την ολιγόλεπτη διακοπή που προήλθε από τον τραυματισμό του Βασιλάκη.Τα τελευταία 2 λεπτά είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τις δύο ομάδες να χρησιμοποιούν όλους τους  παίχτες και με την λήξη να ακολουθούν ξέφρενα πανηγύρια από τους νέους πρωταθλητές. Από τους πρωταθλητές πλέον Επιχειρηματίες κορυφαίος και MVP του αγώνα ο Κουγιουμτζής 31 πόντους και 6 τρίποντα με απίστευτα ποσοστά ευστοχίας, τον ακολούθησε σε απόδοση ο Λαμπαρδάκης με 19 πόντους και 2 τρίποντα αλλά και μεγάλη  βοήθεια στην άμυνα και ο Βασιλάκης ( 15 πόντους , 3 τρίπ. )  που κράτησε την ομάδα του στο τρίτο δεκάλεπτο, ενώ αθόρυβη δουλειά από τους Τσάβαλο με αρκετά κλεψίματα και τρομερά ενέργεια στο παιχνίδι του και τον Καθαράκη που φώναξε παρών σε άλλο ένα κρίσιμο  παιχνίδι. Από το Haagen Dazs μακράν καλύτερος ο Πολιτάκης ( 25 πόντ. και 4 τρίπ.) που μαζί με τον Καλαϊτζάκη, σήκωσαν το βάρος όλων των επιθέσεων, μετά την αποβολή του Γκογκίτσα και την αποχώρηση από νωρίς με φάουλ του Θερμιώτη.
Δεκάλεπτα : 20-25, 41-48, 54-70, 71-85
Διαιτητές : Βαλούρδος, Παπαϊωάννου Μιχ.
Haagen Dazs (Ξενίδης): Ξενίδης, Βενιανάκης, Κυριακόπουλος, Καλαϊτζάκης 16 ( 3 ), Θερμιώτης 4, Βασιλείου 6, Πολιτάκης 25 ( 4 ), Μπονατάκης 5, Μακρυδάκης, Γκογκίτσας 6 ( 1 ), Jovanovic, Πηγουνάκης 9 ( 2 ).
Επιχειρηματίες (Πλεμμένος): Κουγιουμουτζής 31 ( 6 ), Καθαράκης 8 ( 1 ), Τσάβαλος 6, Βασιλάκης 15 ( 3 ), Σταράκης, Λαμπρίδης, Λαμπαρδάκης 19 ( 2 ), Παλαφούτης Ι., Χριστουλάκης, Κιαγιαδάκης 5, Παλαφούτης Ε. 1. 


                         MIΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ(ΘΕΣΕΙΣ 3 - 4)
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ  59 - 67
Πολύ ωραίο παιχνίδι, αυτό που προηγήθηκε του μεγάλου τελικού μεταξύ των  Πτυχιούχων και του Υπουργείου Εσωτερικών για την κατάληψη της 3ης θέσης. Τελικό νικητή βρήκε τους δεύτερους με σκόρ 59 – 67 και θέση στο βάθρο έπειτα από πολλά χρόνια. Συγχαρητήρια και στους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής, που αποτέλεσαν την έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και βρέθηκαν στην τετράδα έπειτα από 4 χρόνια. Να τονισθεί ότι και οι δύο ομάδες καθ΄όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος αγωνίστηκαν με παίχτες που προέρχονταν από τον φορέα που δηλώνει το όνομα τους μένοντας πιστοί στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν μια καθαρή και δίκαια νίκη για το Υπουργείο Εσωτερικών, που έχοντας υπεροπλία σε όλους τους τομείς, διατήρησε σταθερό προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Οι Πτυχιούχοι από την άλλη, έχοντας παρατάξει σύνθεση ανάγκης και μόλις έξι παίχτες στο παρκέ ( είτε λόγω τραυματισμών είτε λόγω απουσιών ) δεν κατάφεραν να αντισταθούν, παρά μόνο να περιορίσουν την έκταση της ήττας έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Κακλαμάνο ( 35 πόντ. 1 τριπ. ) που σημείωσε σχεδόν τα 2/3 των πόντων της ομάδα του. Από τους νικητές Δαμανάκης Κ. ( 18 πόντ. , 6 τριπ. ) και Κανλής ( 18 πόντ. ) οι κορυφαίοι, που έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο μια πετυχημένη χρονιά για αυτούς και την ομάδα τους.
Δεκάλεπτα : 12-22, 25-32, 32-51, 59-67
Διαιτητές : Καρανικόλα Ε., Καρανικόλα Α.
Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Παπαγιάννης Ν.): Πετράκης 3 ( 1 ), Κακλαμάνος 35 ( 1 ), Σταυρουλάκης 1, Νικάκης 8, Δαμανάκης Σ., Κυριακάκης 12, Ανυφαντάκης.
Υπουργείο Εσωτερικών (Καλοκύρης): Βιολάκης 10, Χαχαγιόπουλος, Γουγουλιάς, Καλοκύρης, Δαμανάκης Κ. 18 ( 6 ), Ξανθόπουλος 7 ( 1 ), Κοκοτσάκης 2, Φραγκιουδάκης 8, Παπαδομιχελάκης, Κυριακάκης, Κανλής 18, Κωνσταντινίδης 4.
                                              ΘΕΣΕΙΣ 5 - 6
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  73 - 63
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισαν την χρονιά οι Κατασκευαστές που πιστοποιώντας την συνεχή ανοδική τους πορεία κέρδισαν τους Εκπαιδευτικούς /Ιδ.Υπάλληλους 73 – 63 και κατέλαβαν την 5η θέση.
Ελεύθερο μπάσκετ, πολύ καλός ρυθμός και όμορφες φάσεις, χαρακτήρισαν και αυτό το παιχνίδι, με τους Κατασκευαστές να υπερέχουν στα σημεία, έχοντας τρομερό πλουραλισμό στην επίθεση ( 5 παίχτες σκόραραν διψήφιο αριθμό πόντων ), πήραν σταθερό προβάδισμα από την αρχή, χωρίς όμως να καταφέρουν να διευρύνουν την διαφορά μιας και η σκληροτράχηλη ομάδα των Εκπαιδευτικών ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ. Η ψαλίδα άνοιξε λίγο πριν την λήξη της 3ης περιόδου, εκεί που οι νικητές με ένα σερί έφτασαν την διαφορά στους 14 ( 52- 38 ), που όσο και αν προσπάθησαν οι αντίπαλοί τους , δεν κατάφεραν να την μειώσουν παρά την υπερπροσπάθεια του τελευταίου δεκαλέπτου ( 21- 25 το σκορ ). Από τους Κατασκευαστές που έβαλαν υποθήκη για πιο σπουδαία πράγματα την επόμενη χρονιά και οι πέντε ήταν υπέροχοι ( Μιχαλάκης, Καπαρός, Γκάτζιας, Δουλγεράκης, Ζουμπεράκης ), ενώ για τους Εκπαιδευτικούς / Ιδ. Υπάλληλους που αν και κατέλαβαν την 6η  θέση θα μείνουν στην μνήμη μας σαν μια από τις καλύτερες παρέες του 16ου Εργασιακού, Παπαδάκης ο κορυφαίος και Πατέρας στην καλύτερη κατά την γνώμη μας χρονιά του σε εργασιακό πρωτάθλημα ξεχώρισαν.
Δεκάλεπτα : 20-17, 40-32, 52-38, 73-63
Διαιτητές : Καρανικόλα Ε., Μεταξάκης
Κατασκευαστές (Μιχαλάκης): Κανακάκης 2, Μιχαλάκης 12, Ανυφαντάκης, Καπαρός 16 ( 4 ), Γκάτζιας 13 ( 2 ), Φεσσάς 5 ( 1 ), Πιοτογιαννάκης 2, Δουλγεράκης 12 ( 2 ), Καλογεράκης, Ζουμπεράκης 11.
Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι (Σαββοργινάκης Μ.): Σαββοργινάκης Μ. 5 ( 1 ), Παπαδομιχελάκης, Παναγιωτάκης 2, Πετρακάκης 7 ( 2 ), Μαθιουδάκης 3 ( 1 ), Παπαδάκης Θ. 23, Παπαδογιάννης 4, Σαββοργινάκης Β. 2, Πατέρας 15 ( 2 ), Μπαραδάκης 2.
                                              ΘΕΣΕΙΣ 7 - 8
ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ  62 - 70
Επιτέλους νίκη για την ομάδα των Φοιτητών, που κατάφεραν ύστερα από τέσσερις στείρες αγωνιστικές να κερδίσουν την ομάδα των Νέων Επαγγελματιών και να κατακτήσουν την έβδομη θέση στην παρθενική τους συμμετοχή στο Εργασιακό Πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στο γήπεδο με πολλές απουσίες. Στο παιχνίδι, η ομάδα των Νέων Επαγγελματιών μπήκε δυνατά, και προηγήθηκε με 14-8 στο πρώτο δεκάλεπτο. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Φοιτητές παίζοντας καλή άμυνα κατάφεραν να μειώσουν την διαφορά και να πάνε στο ημίχρονο με ένα πόντο πίσω 25-24. Και οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, με αποτέλεσμα να έχουμε πολλές εναλλαγές του σκορ. Στο τρίτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες, ώσπου έφτασε το τέταρτο δεκάλεπτο όπου η ομάδα των Φοιτητών τέσσερα λεπτά περίπου πριν τελειώσει το παιχνίδι, με δύο τρίποντα του Σαββάογλου και άλλα δύο τρίποντα του Παπαϊωάννου κατάφεραν να πάρουν ασφαλή διαφορά οκτώ πόντων που τους έδωσε την νίκη και την έβδομη θέση. Από τους Φοιτητές που για άλλη μία φορά ξεχώρισαν ο Παπαϊωάννου με 27 πόντους και 4 τρίποντα, ο Σαββάογλου ο οποίος πέτυχε 18 πόντους μόνο με τρίποντα (έξι τον αριθμό) και ο Φραγκιδάκης 14 πόντους. Από την ομάδα των Νέων Επαγγελματιών πολύ καλοί ήταν οι Αλυγιζάκης με 19 πόντους και ο Δρουδάκης με 18 πόντους ο οποίος πάλευε μόνος του κάτω από την ρακέτα χωρίς να έχει ανάσες, όπου φυσικό και επόμενο ήταν να κουραστεί.
Δεκάλεπτα : 14-8, 25-24, 45-46, 62-70
Διαιτητές : Σμυρνάκης, Καρανικόλα Ε.
Νέοι Επαγγελματίες (Γιαννακάκης): Αραμπατζόγλου 9 ( 3 ), Μαραβελάκης, Συριανόγλου 10 ( 3 ), Αλυγιζάκης 19, Δρουδάκης 18, Σαμωνάκης 8.
Πανεπιστήμιο/Φοιτητές (Παπαϊωάννου): Φραγκιδάκης 14, Φραντζεσκάκης, Παπαϊωάννου 27 ( 4 ), Σαββάογλου 18 ( 6 ), Μουδόπουλος – Αθανασίου 6, Γεωργίου, Ξαγοραράκης, Γαρεφαλάκης 5.
                               ΘΕΣΕΙΣ 9 - 10
ΕΜΠΟΡΟΙ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  56 - 45
Νικηφόρα έκλεισε την χρονιά η ομάδα των Εμπόρων κερδίζοντας τον άτυπο τελικό του final-out την ομάδα του Πανεπιστημίου και κατακτώντας την 9η θέση στο πρωτάθλημα. Και οι δύο ομάδες και στις τρεις πρώτες περιόδους ήταν κοντά στο σκορ χωρίς να κάποια από τις δύο να παίρνει μία σημαντική διαφορά. Στο τελευταίο μέρος όμως η ομάδα των Εμπόρων έφερε το παιχνίδι κοντά στο καλάθι και παίζοντας πιο δυνατή άμυνα κατάφερε να πάρει το ροζ φύλο του αγώνα. Σε καταπληκτική φόρμα για ένα ακόμα παιχνίδι από τους νικητές, ήταν ο Αγγελάκης παίρνοντας μεγάλο μέρος της επίθεσης με 21 πόντους συνολικά, σκοράροντας σχεδόν αλάνθαστα από μέση απόσταση, ακόμα ξεχώρισαν ο Βουγιουκαλάκης Ε. με 13 και Βουγιουκαλάκης Μάρκος με 9 πόντους. Για την μαχητική ομάδα του Πανεπιστημίου έχοντας αρκετές ελλείψεις στο παρκέ,  ξεχώρισαν οι Κατσένιος 14, Τζενεβράκης 10, Χαιρέτης 9 και Τρανταλίδης 9 πόντους.                                                                            
Δεκάλεπτα : 15-16, 26-23, 40-40, 56-45
Διαιτητές : Παπαϊωάννου Μιχ., Καρανικόλα A.
Έμποροι (Κατσαντώνης): Αγγελάκης 21 (1), Διαμαντάκης 3, Βουγιουκαλάκης Μ. 9, Δούβρος 7, Κασάπας 3 (1), Σιβαρόπουλος, Βουγιουκαλάκης Ε. 13.
Πανεπιστήμιο (Τρανταλίδης): Βιδιαδάκης, Παπαδογιαννάκης 3,  Τζενεβράκης 10, Τρανταλίδης 9 (2), Κατσένιος 14 ( 1 ), Χαιρέτης 9.
                                              ΘΕΣΕΙΣ 11 - 12
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK - ΓΙΑΤΡΟΙ  52 - 62
Νίκη για την ομάδα των Γιατρών στο παιχνίδι με τον Δήμο Λάμπης, σ’ ένα παιχνίδι που στην μεγαλύτερη διάρκειά του, η ομάδα των Γιατρών ήταν μπροστά στο σκορ. Στο πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε ο Δήμος Λάμπης με πέντε πόντους διαφορά (16-11) για να την χάσει στην δεύτερη περίοδο κάνοντας οι Γιατροί ένα σερί 9-20 και να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Με την είσοδο των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα, τα πράγματα δεν άλλαξαν για το Δήμο Λάμπης και οι Γιατροί κατάφεραν να κρατήσουν την διαφορά που είχαν πάρει από το ημίχρονο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το παιχνίδι παρέμεινε στο ίδιο μοτίβο με τους Γιατρούς να διευρύνουν ακόμα περισσότερο το σκορ και να εκτοξεύεται στους δέκα πόντους με το παιχνίδι να τελειώνει εκεί. Να σημειώσουμε ότι ο coach του Δήμου Λάμπης Θεοδοσουλάκης δεν αγωνίστηκε, αλλά προτίμησε να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του και να δώσει την ευκαιρία σε παιδιά που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής. Από την ομάδα των Γιατρών ξεχώρισε για άλλη μία φορά ο Λαδάκης που πέτυχε 24 πόντους με ένα τρίποντο, ο οποίος βγήκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας συμπαραστάτη του τον Λίτινα που σημείωσε 12 πόντους με δύο τρίποντα. Για την ομάδα του Δήμου Λάμπης προσπάθησαν ο Παπαδάκης Μπάμπης σκοράροντας 15 πόντους, ο πολύ καλός Τζανακάκης πετυχαίνοντας 11 πόντους με δύο τρίποντα δικαιώνοντας έτσι τον προπονητή του για τον χρόνο συμμετοχής που του έδωσε, και επίσης τον πολύ καλό Καραζούπη με 10 πόντους κι ένα τρίποντο δείχνοντας σταθερότητα για άλλη μία φορά στην απόδοσή του.
Δεκάλεπτα : 16-11, 25-31, 40-48, 52-62
Διαιτητές : Καθαράκης Β., Μεταξάκης
Δήμος Λάμπης Medica/Εκμέκ (Θεοδοσουλάκης): Τζανακάκης 11 ( 2 ), Ηλιάκης 4, Κανακάκης 3, Παπαδάκης Χ. 15, Βασιλάκης Ζ. 3 ( 1 ), Μαυρομιχελάκης 4, Παπαδογιαννάκης 2, Καραζούπης 10 ( 1 ).
Γιατροί (Σιβαρόπουλος): Λαδάκης 24 ( 1 ), Λίτινας 12 ( 2 ), Παρασκάκης 7, Σφακιανάκης 2, Σιβαρόπουλος 4, Σαουνάτσος 7 ( 1 ), Αντωνογιαννάκης 2, Βολακάκης 4. 
                                              ΘΕΣΕΙΣ 13 - 14
CRETA FARM - Α’ ΒΑΘΜΙΑ  44 - 45
Αν και το παιχνίδι ήταν για την 13η και 14η θέση, αυτό δεν εμπόδισε και τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν με πάθος την νίκη και απολαύσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Πιο αποφασισμένοι οι παίκτες της Α’ βαθμιας που με ηγέτη στο πρώτο ημίχρονο τον Χουρδάκη προηγήθηκαν 7- 13 και 19 – 31 στο πρώτο και δεύτερο δεκάλεπτο αντίστοιχα. Τα πράγματα άλλαξαν στο τρίτο δεκάλεπτο με την Creta Farm πιέζει στην άμυνα και με ηγέτη τον Μπραζιώτη έκαναν ένα επιμέρους σκορ 18 – 8 και το παιχνίδι έγινε ξεκίνησε από την αρχή στο 36 – 39. Η τελευταία περίοδο ήταν όλα τα λεφτά με τις ομάδες να παλεύουν πόντο πόντοι για την νίκη. Τελικά πιο ψύχραιμοι οι της Α’ βαθμιας ευστόχησαν στις ελεύθερες βολές με τον Δαμιανό και τον Χουρδάκη, ενώ στην τελευταία προσπάθεια η Creta Farm αστόχησε σε σουτ 3  πόντων που επιχείρησε ο Νικολιδάκης. Από τους νικητές κορυφαίοι οι Νικολιδάκης ( 14 ποντ. , 2 τριπ. ) και Χουρδάκης ( 15 ποντ. ) ενώ για την Creta Farm που σεβάστηκε απόλυτα τον θεσμό στην πρώτη της συμμετοχή οι Μπραζιώτης ( 15 ποντ. ) και Κανάκης ( 9 ποντ. ) ξεχώρισαν.
Δεκάλεπτα : 7-13, 19-31, 36-39, 44-45
Διαιτητές : Σμυρνάκης, Καθαράκης Β.
Creta Farm (Οικονόμου): Σταυρουλάκης 2, Οικονόμου 5 ( 1 ), Μπραζιώτης 15, Σταυρουλάκης – Παττακός 6, Κανάκης 9, Μαθιουδάκης, Χιονάκης, Καρτερής, Ζαφειρόπουλος 7.
Α’ Βάθμια (Δαμιανός): Παλτατσίδης, Δαμιανός 3, Μελισσανάκης, Χουρδάκης 15, Γιακουμάκης, Σταυράκης 6 ( 2 ), Νικολιδάκης 14 ( 2 ), Θεοδωράκης 4, Τασιούλης 3, Ασπρούλης.
                                              ΘΕΣΕΙΣ 15 - 16
GARDEN ART – ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  50 - 52
Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έγινε μεταξύ της ομάδας των Garden Art και της ομάδας των Ιδιωτικών Υπαλλήλων για τις δύο τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος δείχνοντας μας ότι σημασία έχει δεν έχουν μόνο οι πρωτιές και οι νίκες αλλά η πραγματική έννοια του εργασιακού που είναι η «άθληση» για όλους. Η ομάδα των Ιδιωτικών Υπαλλήλων ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο καλύτερα παίρνοντας μια μικρή διαφορά έχοντας καλύτερες επιλογές στην επίθεση. Η ανάπαυλα όμως ξύπνησε την ομάδα της Garden Art και με ένα φοβερό τρίτο δεκάλεπτο σκοράροντας 23 πόντους και έχοντας παθητικό μόνο 7 πόντους γύρισε το παιχνίδι υπέρ της. Όλα έδειχνα ότι θα έφευγαν νικητές αλλά η μαχητική ομάδα των Ιδιωτικών Υπαλλήλων δεν τα παραίτησε στο τελευταίο δεκάλεπτο μειώνοντας την διαφορά και ισοφάρισε το παιχνίδι λίγο πριν το τέλος.  Εκεί μια λανθασμένη ενέργεια από την ομάδα των Garden Art τους στέρησε την νίκη. Από την ομάδα των νικητών ξεχώρισαν οι Περπιράκης 15, Ηλιάκης 12, Μπαμπινιώτης 10, και Σταγκουράκης 9 πόντους ενώ από τους ηττημένους οι Δημητριάδης 22 και Φραγκιαδάκης 16 με πόντους αντίστοιχα.
Δεκάλεπτα : 14-16, 21-28, 44-35, 50-52
Διαιτητές : Καθαράκης Β., Μεταξάκης
Garden Art (Ψιστάκης Εμ.): Δημητριάδης 22, Μαράκης 4, Φραγκιαδάκης 16, Κολυβάκης 6 ( 1 ), Πολυζώης 2.
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (Φοβάκης): Ηλιάκης 12 ( 1 ), Μπαμπινιώτης 10, Σταγκουράκης 9 ( 1 ), Περπιράκης 15, Φοβάκης 6.

ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
2.HAAGEN DAZS
3.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
4.ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
5.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
6.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
7.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ
8.ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
9.ΕΜΠΟΡΟΙ
10.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
11.ΓΙΑΤΡΟΙ
12.ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ
13.Α' ΒΑΘΜΙΑ
14.CRETA FARM
15.ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
16.GARDEN ART


ΣΚΟΡΕΡ
1.ΛΑΔΑΚΗΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ)224
2.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ)190
3.ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ (HAAGEN DAZS)186
4.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS)183
5.ΠΑΤΕΡΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)183
6.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)177
7.ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)167
8.ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΣ (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ)167
9.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θ. (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)167
10.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Χ. (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ)150


ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1.ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ)33
2.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS)32
3.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Κ. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)29
4.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)28
5.ΤΣΑΒΑΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)24
6.ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ (Α' ΒΑΘΜΙΑ)23
7.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ)21
8.ΣΥΡΓΙΑΝΟΓΛΟΥ (ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ)19
9.ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)17
10.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK)17