Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Σχολιασμός Ημιτελικών Αγώνων

Τα αποτελέσματα 2ου Γύρου Β'Φάσης του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης-Σκόρερ-Τρίποντα-Πρόγραμμα 3ου Γύρου Β'Φάσης ,
     Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μία χρονιά θα είναι ο τελικός του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου. Το ζευγάρι δεν είναι άλλο από το Haagen Dazs-Eπιχειρηματίες, που από κεκτημένη ταχύτητα παρέσυραν τους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και το Υπουργείο Εσωτερικών στους ημιτελικούς αντίστοιχα. Εδώ να σημειώσουμε ότι οι Πτυχιούχοι κόντρα στην ομάδα των Haagen Dazs άντεξαν για δύο δεκάλεπτα όπως και το Υπουργείο Εσωτερικών με τους Επιχειρηματίες και μετά παραδόθηκαν στις ορέξεις των αντιπάλων τους. Και τα δύο παιχνίδια εκτός του ότι μεταδόθηκαν από το διαδικτυακό κανάλι http://www.livestream.com/daor1 που αγώνα με αγώνα σημειώνει ρεκόρ θεαματικότητας, είχαμε και πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο πρωτόγνωρο για εργασιακό πρωτάθλημα σε ημιτελικούς. Στα υπόλοιπα παιχνίδια για τις θέσεις 5-8 είχαμε τους Κατασκευαστές να παίρνουν μία εύκολη νίκη κερδίζοντας τους Νέους Επαγγελματίες παρόλο που παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις. Στο άλλο παιχνίδι για τις θέσεις 5-8 είχαμε τους Φοιτητές να συνεχίζουν τις κακές εμφανίσεις (τέταρτη σερί ήττα), χάνοντας αυτή τη φορά από τους Εκπαιδευτικούς που είχαν σε εξαιρετική μέρα το μεγάλο της ατού τον Παπαδάκη Θ. Στις θέσεις 9-12 είχαμε τους Εμπόρους να κερδίζουν στο τέλος τον Δήμο Λάμπης παίρνοντας έτσι την ρεβάνς του πρώτου παιχνιδιού των ομίλων. Στο άλλο παιχνίδι για τις θέσεις 9-12 σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι το Πανεπιστήμιο κέρδισε στην παράταση τους Γιατρούς προσφέροντας θέαμα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στις θέσεις 13-16 είχαμε την Garden Art να μην προσέρχεται στο γήπεδο για τρίτη φορά φέτος και να κερδίζει το αγώνα η Creta Farm στα χαρτιά. Στο άλλο παιχνίδι επίσης για τις θέσεις 13-16 είχαμε την Α’ βάθμια να παίρνει την νίκη στο νήμα από τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους. Αναλυτικά οι αγώνες :    
                                             
                                                  ΘΕΣΕΙΣ 1 - 4
HAAGEN DAZS – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ  82 -49
Για δύο δεκάλεπτα άντεξε η ομάδα των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής απέναντι στην ομάδα του Haagen Dazs. Οι Πτυχιούχοι που έπαιζαν μέχρι τότε πολύ καλή άμυνα, περιορίζοντας τα μεγάλα όπλα των αντιπάλων δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον γρήγορο ρυθμό των σαφώς νεότερών τους παικτών του Haagen Dazs. Η δουλειά του Haagen Dazs στα επόμενα δύο δεκάλεπτα δεν ήταν δύσκολη. Επιβάλλοντας τον ρυθμό τους και βρίσκοντας λύσεις μέσα και έξω από την ρακέτα, δεν άφησε περιθώρια στο υπόλοιπο του αγώνα. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκαν, για άλλη μία φορά, βρέθηκαν οι Γκογκίτσας και Πολιτάκης πετυχαίνοντας 28 πόντους με τρία τρίποντα και 21 πόντους αντίστοιχα. Πολύ καλός συμπαραστάτης τους ήταν ο Θερμιώτης που βοήθησε σκοράροντας 15 πόντους. Για την ομάδα των Πτυχιούχων πολύ καλοί ήταν ο Κακλαμάνος που πέτυχε 18 πόντους με δύο τρίποντα, ο Δαμανάκης Στέφανος 17 πόντους με δύο τρίποντα αν και έπαιζε με ρήξη αχιλλείου τένοντα. Να σημειώσουμε τη σημαντική βοήθεια και του Χαραλαμπίδη τόσο στο σκοράρισμα πετυχαίνοντας 12 πόντους με δύο τρίποντα όσο και στην σκυλίσια άμυνά του.  Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το http://www.livestream.com/daor1, πετυχαίνοντας ρεκόρ θεαματικότητας. Επίσης και το γήπεδο γέμισε ασφυκτικά.                                                                                       
Δεκάλεπτα : 20-13, 36-24, 62-33, 82-49
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ., Καρανικόλα Α.
Haagen Dazs (Ξενίδης): Ξενίδης 2, Βενιανάκης 4, Καλαϊτζάκης, Θερμιώτης 15, Βασιλείου, Πολιτάκης 21, Μπονατάκης 8, Μακρυδάκης 2, Γκογκίτσας 28 ( 3 ), Jovanovic, Πηγουνάκης 2.
Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Παπαγιάννης Ν.): Πετράκης, Κακλαμάνος 18 ( 2 ), Σταυρουλάκης, Τζαγκαράκης, Νικάκης, Χαραλαμπίδης 12 ( 2 ), Δαμανάκης Σ. 17 ( 2 ), Κυριακάκης, Ανυφαντάκης, Παπαδάκης Ζ. 2.
  
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  42 - 81 
Και σε αυτό το παιχνίδι το Υπουργείο Εσωτερικών ανάμεσα στους Επιχειρηματίες  άντεξε για δύο δεκάλεπτα και μετά υπέκυψε. Το Υπουργείο Εσωτερικών που δεν βρέθηκαν τα ατού του στην μέρα τους κι έτσι επήλθε γι’ αυτούς η ήττα και ο αποκλεισμός από τον τελικό. Όλοι περίμεναν ότι το παιχνίδι θα ήταν ντέρμπι αλλά οι περισσότεροι διαψεύστηκαν γιατί οι Επιχειρηματίες είχαν διαφορετική άποψη. Έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Τσάβαλο που εκτός του ότι πέτυχε 11 πόντους είχε και επτά καθοριστικά κλεψίματα ώστε η ομάδα να ξεφύγει στο σκορ μην μπορώντας το Υπουργείο Εσωτερικών να τον σταματήσει. Βέβαια δεν ήταν μόνο αυτός που έκανε τη ζημιά στους ηττημένους, έχοντας άξιοι συμπαραστάτες τον Βασιλάκη και τον Λαμπαρδάκη που πυροβολούσαν κατά βούληση από την περιφέρεια σκοράροντας 27 πόντους με 4 τρίποντα και 17 πόντους με 1 τρίποντο αντίστοιχα. Για τους ηττημένους σε κακή μέρα βρέθηκαν τα ατού της ο Δαμανάκης Κώστας που απ’ όσο ξέρουμε έβαζε στοιχήματα κατά την διάρκεια του αγώνα με τον κολλητό του τον Τσάβαλο αλλά τα έχανε, ο Κιτανόβσκι που πέτυχε 12 πόντους με 2 τρίποντα και ο Κανλής που πέτυχε 15 πόντους παλεύοντας κάτω απ’ το καλάθι ουσιαστικά μόνος του χωρίς να έχει βοήθεια. Και αυτό το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι http://www.livestream.com/daor1, όπου εκτός την μεγάλη ΄θεαματικότητα πολλοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν να δουν τις προσπάθειες και των δύο ομάδων.                                                                                                     
Δεκάλεπτα : 9-18, 25-38, 32-65, 42-81
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Σμυρνάκης
Υπουργείο Εσωτερικών (Καλοκύρης): Βιολάκης 9, Χαχαγιόπουλος 2, Γουγουλιάς, Καλοκύρης, Δαμανάκης Κ. 2, Κιτανόφσκι 12 ( 2 ), Φραγκιουδάκης 2, Παπαδομιχελάκης, Κυριακάκης, Κανλής 15, Κωνσταντινίδης.
Επιχειρηματίες (Πλεμμένος): Κουγιουμουτζής 9 ( 1 ), Καθαράκης 8 ( 2 ), Τσάβαλος 11, Βασιλάκης 27 ( 4 ), Λυρής, Σταράκης, Λαμπρίδης, Λαμπαρδάκης 17 ( 1 ), Παλαφούτης Ι., Χριστουλάκης, Κιαγιαδάκης 9.
                                 ΘΕΣΕΙΣ 5 - 8
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ – ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ  69 - 44
Με πέντε παίκτες προσήλθαν στο γήπεδο οι Νέοι Επαγγελματίες στον αγώνα με τους Κατασκευαστές όπου πάλεψαν το παιχνίδι μέχρι το ημίχρονο. Μετά ανέλαβαν οι Κατασκευαστές παίζοντας άμυνα για όσκαρ στο τρίτο δεκάλεπτο, (οι Νέοι Επαγγελματίες πέτυχαν μόλις ένα πόντο) που κατάφεραν να προηγηθούν με 19 πόντους διαφορά και μη έχοντας ανάσες από τον πάγκο οι Νέοι Επαγγελματίες παραδόθηκαν μην μπορώντας να ακολουθήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των Κατασκευαστών. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ανέβασαν πιο πολλές στροφές οι Κατασκευαστές με αποτέλεσμα να εκτοξευτεί η διαφορά στους 25 πόντους και να τελειώσει εκεί το παιχνίδι. Από τους νικητές δεν ξεχώρισε κανείς γιατί όσοι έπαιξαν τα πήγαν εξαιρετικά. Για τους ηττημένους προσπάθησαν ο Δρουδάκης πετυχαίνοντας 15 πόντους, ο ανεβασμένος στα τελευταία παιχνίδια Συργιανόγλου πετυχαίνοντας 9 πόντους με τρία τρίποντα και ο Αραμπατζόγλου με 9 πόντους.                                                  Δεκάλεπτα : 16-13, 29-25, 45-26, 69-44
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Παπαϊωάννου Μιχ.
Κατασκευαστές (Μιχαλάκης): Κανακάκης 5 ( 1 ), Μιχαλάκης 10, Ανυφαντάκης 5, Καπαρός 5 ( 1 ), Γκάτζιας 8 ( 2 ), Φεσσάς, Πιοτογιαννάκης 12 ( 2 ), Δουλγεράκης 10, Καλογεράκης 2, Ζουμπεράκης 12.
Νέοι Επαγγελματίες (Γιαννακάκης): Θεοδοσόπουλος, Θυμιατζής 7 ( 1 ), Αραμπατζόγλου 9, Μαραβελάκης 5, Συριανόγλου 9 ( 3 ), Αλυγιζάκης, Δρουδάκης 14, Σαμωνάκης.
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  57 - 67
Τέταρτη σερί ήττα για τους Φοιτητές που μετά την φάση των ομίλων πετυχαίνοντας την είσοδό τους στο final 8 δεν έχουν κάνει νίκη, αντίθετα οι Εκπαιδευτικοί από παιχνίδι σε παιχνίδι πηγαίνουν καλύτερα. Στο παιχνίδι τώρα από την αρχή του αγώνα πήραν σημαντικό προβάδισμα οι Εκπαιδευτικοί κρατώντας την σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Όσο και να πλησίαζαν οι Φοιτητές στο σκορ οι Εκπαιδευτικοί έβρισκαν τις λύσεις κι έτσι ήρθε η ήττα. Οι Εκπαιδευτικοί είχαν σε καταπληκτική μέρα τον Θοδωρή Παπαδάκη που ήταν σχεδόν μια ομάδα μόνος του πετυχαίνοντας 28 πόντους με ένα τρίποντο έχοντας βοήθεια από τον Πατέρα που πέτυχε 18 πόντους με δύο τρίποντα. Από τους Φοιτητές οι συνήθεις ύποπτοι ο Παπαϊωάννου που πέτυχε παραπάνω από τους μισούς πόντους της ομάδας του 31 με έξι τρίποντα και ο πολύ καλός Σαββάογλου 14 πόντους με τέσσερα τρίποντα.                                            
Δεκάλεπτα : 14-27, 28-38, 36-48, 57-67
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Σμυρνάκης
Πανεπιστήμιο/Φοιτητές (Παπαϊωάννου): Φραγκιδάκης 4, Φραντζεσκάκης, Παπαϊωάννου 31 ( 6 ), Σαββάογλου 14 ( 4 ), Μουδόπουλος – Αθανασίου, Γεωργίου, Ξαγοραράκης, Γαρεφαλάκης 8.
Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι (Σαββοργινάκης Μ.): Σαββοργινάκης Μ. 4, Παπαδομιχελάκης 4, Παναγιωτάκης 7, Πετρακάκης, Μαθιουδάκης, Παπαδάκης Θ. 28 ( 1 ), Παπαδογιάννης 6, Σαββοργινάκης Β., Πατέρας 18 ( 2 ), Μπαραδάκης.
                                 ΘΕΣΕΙΣ 9 - 12
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK – ΕΜΠΟΡΟΙ  61 - 65
Είχαν Άγγελ(άκη)ο οι Έμποροι στο παιχνίδι με τον Δήμο Λάμπης, όπου κέρδισαν έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές ελλείψεις στο γήπεδο, ειδικά οι Έμποροι που προσήλθαν με μόλις πέντε άτομα. Στο παιχνίδι τώρα, οι Έμποροι διάβασαν το γρήγορο ρυθμό των αντιπάλων τους με αποτέλεσμα να πηγαίνουν με αργό ρυθμό και να κάνουν σουτ από μέση απόσταση. Εκεί ο Αγγελάκης, που ήταν στην μέρα του, δεν συγχωρούσε από όποιο σημείο κι αν έκανε σουτ. Ο Δήμος Λάμπης, απ’ την άλλη μεριά, είχε σωρεία χαμένων τετ α τετ καλαθιών αν και προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό του από την αρχή του αγώνα και μέχρι κάποιο σημείο το κατάφερε, φάνηκε όμως ότι δεν ήταν αρκετό για πάρει την νίκη. Από τους Εμπόρους ξεχώρισαν οι Αγγελάκης με 24 πόντους με άξιο συμπαραστάτη του τον Δούβρο με 15 πόντους. Για τον Δήμο Λάμπης πολλοί καλοί ήταν οι Παπαδάκης Μπάμπης με 19 πόντους, Μαυρομιχελάκης με 11 πόντους 3 τρίποντα και ο coach Θεοδοσουλάκης με 11 πόντους.                      Δεκάλεπτα : 15-21, 31-31, 47-45, 61-65
Διαιτητές : Σμυρνάκης, Καθαράκης Β.
Δήμος Λάμπης Medica/Εκμέκ (Θεοδοσουλάκης): Τζανακάκης, Ηλιάκης, Παπαδάκης Χ. 19, Βασιλάκης Ζ., Μαυρομιχελάκης 11 ( 3 ), Θεοδοσουλάκης 11, Παπαδογιαννάκης 6, Καραζούπης 10 ( 2 ), Βότζης 4.
Έμποροι (Σταματογιαννάκης): Αγγελάκης 24, Διαμαντάκης 8, Βουγιουκαλάκης Μ. 8, Δούβρος 15, Κασάπας 10 ( 3 ), Σιβαρόπουλος.
ΓΙΑΤΡΟΙ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  54 - 54 Κ.Α. 60 - 65
Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι σε όλη την διάρκεια του, παρακολουθήσαν όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Γάλλου την Κυριακή το απόγευμα, προσφέροντας και οι δύο ομάδες απλόχερα θέμα και αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα. Ένας αγώνας που άτυπα ήταν ο ημιτελικός του final-out για τις θέσεις «9-10» με τις δύο ομάδες να θέλουν την νίκη για να συνεχίσουν νικηφόρα στην τελική φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα των γιατρών πιο συγκεντρωμένη στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου κράτησε μία μικρή διαφορά με ηγέτη για άλλη μια φορά τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Λαδάκη, που ήταν ασταμάτητος κυριολεκτικά. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Πανεπιστημίου δυνάμωσε την άμυνα και βρήκε λύσεις στο αντίπαλο καλάθι, αλλά λογάριαζε χωρίς τον Λαδάκη που στο τελευταίο δεκάλεπτο παρόλο που η ομάδα του ήταν πίσω -6 πόντους κατάφερε και πέρασε μπροστά με ένα καλάθι. Εκεί πιο ψύχραιμος για την ομάδα του Πανεπιστημίου ήταν ο Τρανταλίδης  και 6 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει το παιχνίδι με καταπληκτική ενέργεια πέτυχε το δίποντο που έστειλε και τις δύο ομάδες στην παράταση. Με ανεβασμένη ψυχολογία και με καλύτερες επιλογές η ομάδα του Πανεπιστημίου κατάφερε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνα, θέλοντας περισσότερο τη νίκη στην παράταση κυρίως για να ξεπεράσουν την ήττα σόκ  που είχαν δεχτεί σε άλλη παράταση της πρώτης φάσης, η οποία είχε στοιχίσει τον αποκλεισμό τους από τις θέσεις «1-8».  Καταπληκτική εμφάνιση για τους νικητές ο Τρανταλίδης με 20 (3 τρίποντα), Κατσένιος με 21 και  Τζενεβράκης με 12 πόντους ενώ για τους ηττημένους Λαδάκης με 34 πόντους (συνολικά 200 πόντους στο πρωτάθλημα) ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού με βοηθό τον συμπαίκτη του Σαουνάτσο με 14 πόντους.                                                       
Δεκάλεπτα : 13-11, 27-25, 37-41, 54-54 κ.α., 60-65
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Καρανικόλα Α.
Γιατροί (Σιβαρόπουλος): Λαδάκης 34 ( 1 ), Λίτινας 2, Σφακιανάκης, Σιβαρόπουλος 4 ( 1 ), Σαουνάτσος 14 ( 2 ), Σκαρτσιλάκης, Αντωνογιαννάκης, Βασιλάκης 4, Δημόπουλος 2.
Πανεπιστήμιο (Τρανταλίδης): Βιδιαδάκης 5 ( 1 ), Παπαδογιαννάκης, Κατριτζιδάκης, Τζενεβράκης 12 ( 1 ), Τρανταλίδης 20 ( 3 ), Κατσένιος 21 ( 1 ), Κοραχάης 1, Χατζημαρκάκης 6, Χαιρέτης, Μελισσουργάκης.

                                 ΘΕΣΕΙΣ 13 - 16
GARDEN ART – CRETA FARM  0 - 20
Χωρίς να ιδρώσει η Creta Farm πήρε την νίκη στα χαρτιά, αφού η Garden Art δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί κι έτσι θα διεκδικήσει την 13η – 14η θέση στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζοντας την Α' βάθμια.
Α’ ΒΑΘΜΙΑ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  58 - 52
 Άλλος ένας αγώνας με ιδιαίτερο ενδιαφέρων και για τις δυο ομάδες που ήθελαν την νίκη για να τερματίσουν όσο μπορούσαν σε καλύτερη θέση στην κατάταξη. Η ομάδα της Α’Βαθμιας  έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και δεν άφησε τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους να πλησιάσουν εκτός του πρώτο δεκάλεπτο που οι ομάδες ήταν χέρι-χέρι. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι νικητές πήραν μια διαφορά ασφαλείας που τους έστειλαν στο τελευταίο τους αγώνα για φέτος να διεκδικήσουν την θέση «13-14» έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Χουρδάκη με 21, Νικολιδάκη 18 ( 3 τρίποντα ) και τον Τασιούλη 10 πόντους. Για την ομάδα των Ιδιωτικών Υπαλλήλων ξεχώρισαν οι Σταυρουλάκης 15 ( 4 τρίποντα), Μίχας 13, Μπαμπινιώτης 11 και Κατσανεβάκης 10 πόντους.
Δεκάλεπτα : 11-11, 25-21, 39-35, 58-52
Διαιτητές : Σμυρνάκης, Καθαράκης Β.
Α’ Βάθμια (Δαμιανός): Παλτατσίδης, Δαμιανός 3, Μελισσανάκης, Χουρδάκης 21, Γιακουμάκης 2, Σταυράκης 2, Νικολιδάκης 18 ( 3 ), Θεοδωράκης 2, Τασιούλης 10, Ασπρούλης.
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (Φοβάκης): Ηλιάκης, Μπαμπινιώτης 11 ( 1 ), Σταγκουράκης, Καπετανάκης 3 ( 1 ), Περπιράκης, Φοβάκης, Μίχας 13, Καλιοντζής, Γιακουμάκης Ε., Κατσανεβάκης 10, Σταυρουλάκης 15 ( 4 ).


ΣΚΟΡΕΡ
1.ΛΑΔΑΚΗΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ) 200
2.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS) 177
3.ΠΑΤΕΡΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) 168
4.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ( ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ) 163
5.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 162
6.ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ (HAAGEN DAZS) 161
7.ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 148
8.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ ΣΤ. (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ) 144
9.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θ. (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) 144
10.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Χ. (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ) 135


ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS) 31
2.ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ) 27
3.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 25
4.ΤΣΑΒΑΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 24
5.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Κ. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ) 23
6.ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ (Α' ΒΑΘΜΙΑ) 21
7.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ) 17
8.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ) 16
- ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) 16
- ΣΥΡΓΙΑΝΟΓΛΟΥ (ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ) 16



ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 3ου ΓΥΡΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:00CRETA FARM - Α’ ΒΑΘΜΙΑ (ΘΕΣΕΙΣ 13 – 14)

ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 20:30                                                                         
ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ (ΘΕΣΕΙΣ 7 – 8)
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 16:15GARDEN ART – ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (ΘΕΣΕΙΣ 15 – 16)
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 18:00ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK - ΓΙΑΤΡΟΙ (ΘΕΣΕΙΣ 11 – 12)
ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:45ΕΜΠΟΡΟΙ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΘΕΣΕΙΣ 9 – 10)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 16:00ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  (ΘΕΣΕΙΣ 5 – 6)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 17:45 (MIΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΘΕΣΕΙΣ 3 – 4)
(ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.livestream.com/daor1)
ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:30 (ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ)HAAGEN DAZS – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΘΕΣΕΙΣ 1 – 2)
(ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ http://www.livestream.com/daor1)