Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Φιάσκο το φάιναλ φορ Εργασιακού πρωταθλήματος Κρήτης | goodnet.gr

Ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ PHOTO ΕΚΦΡΑΣΗ – ΣΚ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
Στη Σητεία πήγε για 2η σερί χρονιά ο Παγκρήτιος τίτλος Εργασιακού πρωταθλήματος μπάσκετ, με τη διοργάνωση να στέφεται… από απόλυτη αποτυχία, ενώ ημι…συμμετείχε ο πρωταθλητής Ρεθύμνου, Photo Έκφραση.

Σε φιάσκο κατέληξε η μπασκετική γιορτή του Εργασιακού φάιναλ φορ Κρήτης, η οποία διεξήχθη στη Σητεία, με το Photo Έκφραση να κερδίζει στα ημιτελικά την ομάδα του Ηρακλείου με 82-80, στη συνέχεια να αρνείται να συμμετάσχει στον τελικό και τελικά να διεξάγεται μεταξύ της ομάδας της Σητείας (Κρητικό Σπίτι) και του ηττημένου του ημιτελικού (ΣΚ.Ο.Η).

Όμως, ας τα πάρουμε από την αρχή, καθώς όλα ξεκίνησαν λίγες ημέρες πριν την εκκίνηση του φάιναλ φορ. Το Photo Έκφραση, λοιπόν, ενημέρωσε με επιστολή τους διοργανωτές πως δεν μπορεί να συμμετάσχει, μιας και δεν συμπλήρωνε τον υποχρεωτικό αριθμό παικτών. Εκείνοι από τη μεριά τους, αντιπρότειναν να ταξιδέψουν ως τη Σητεία, καθώς θα τους χορηγούσαν 3 παίκτες για να μπορέσει να αγωνιστεί. Έπειτα από αρκετές πιέσεις, εντέλει, αποδέχθηκε η Ρεθυμνιώτικη ομάδα, συμμετέχοντας στον ημιτελικό, όπου επικράτησε του ΣΚ.Ο.Η με 82-80. Εν τω μεταξύ, οι Ρεθυμνιώτες διαπίστωσαν, όπως υποστήριξαν, πως το Κρητικό Σπίτι αγωνιζόταν με 2 εν ενεργεία καλαθοσφαιριστές, κάτι το οποίο δεν συμβάδιζε κυρίως με το πνεύμα του Εργασιακού αθλητισμού, αλλά και τους Ρεθυμνιώτικους κανονισμούς. Έτσι, λοιπόν, ενημέρωσαν εκ νέου πως δε θα λάβουν μέρος στον τελικό, με τη διοργάνωση να βρίσκεται στον… αέρα. Όμως, και πάλι οι διοργανωτές βρήκαν τη λύση. Πρόκριναν στον τελικό τον ηττημένο του ημιτελικού (ΣΚ.Ο.Η), με την ομάδα της Σητείας να σηκώνει για 2η συνεχόμενη σεζόν το τρόπαιο.

Συν τοις άλλοις, ο ηττημένος του ημιτελικού και… τελικά φιναλίστ, Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου, συμμετείχε ως πρωταθλητής Ηρακλείου, ενώ το τρόπαιο την περσινή χρονιά κατέληξε στο Cosmos Sport.
Ν.Τ.
Πηγή : https://www.goodnet.gr/news-item/fiasko-to-fainal-for-ergasiakou-protathlimatos-kritis.html