Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Σχολιασμός της 5ης αγωνιστικής


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης-Βαθμολογίες-Σκόρερ-Τρίποντα-Πρόγραμμα 6ης αγωνιστικής 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης , http://daor.gr/index.php?id=6,578,0,0,1,0
12/03/2011
Φτάσαμε στις δύο στροφές πριν το τέλος της Α’ Φάσης του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης που όλοι θέλουν να τερματίσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα, στις τέσσερις πρώτες θέσεις των δύο ομίλων που οδηγεί στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά. Το πάθος των ομάδων και ο υπερβάλλωντας ζήλος (σε αθλητικά πάντα πλαίσια) ανεβάζει το επίπεδο αγωνιστική με αγωνιστική. Οι ομάδες είναι πολύ κοντά μεταξύ τους (εκτός των Haagen Dazs και Επιχειρηματιών) και κάθε αγώνας είναι συναρπαστικός χωρίς να υπάρχει εύκολος αντίπαλος, δείγμα του ότι όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί φέτος σημαντικά και το κυριότερο υπάρχει μέλλον στο Εργασιακό Πρωτάθλημα.
Στον Α’ και στον Β’ όμιλο του 16ου Εργασιακού είχαμε πολύ ωραία παιχνίδια όπου κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο αλλά και αυτών που παρακολούθησαν τα παιχνίδια μέσω του διαδικτυακού καναλιού http://www.livestream.com/daor1. Τα παιχνίδια που μεταδόθηκαν αυτήν την αγωνιστική ήταν Νέοι Επαγγελματίες – Πανεπιστήμιο/Φοιτητές, Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι – Haagen Dazs, Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής – Κατασκευαστές.
Αναλυτικά στον Α’ όμιλο είχαμε το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής, τους Φοιτητές να συνεχίζουν τις νίκες κερδίζοντας αυτή τη φορά τους Νέους Επαγγελματίες. Σε άλλο παιχνίδι οι Έμποροι μετά από πέντε αγωνιστικές έκαναν την πρώτη τους νίκη κέρδισαν τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους, νίκη που δίνει ελπίδες πρόκρισης στους 8 καλύτερους του τουρνουά σε περίπτωση που κερδίσουν τα δύο παιχνίδια που έρχονται (Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι,Νέοι Επαγγελματίες). Στο άλλο παιχνίδι τα Haagen Dazs τα βρήκε σκούρα από τους Εκπαιδευτικούς/Ιδ.Υπαλλήλους αλλά η εμπειρία των παικτών του Haagen Dazs έδωσε άλλο ένα ροζ φύλλο στην ομάδα των περσινών πρωταθλητών. Στο τελευταίο παιχνίδι αυτό ανάμεσα στους Γιατρούς και στην ομάδα του Δήμου Λάμπης, το παιχνίδι κρίθηκε κυρίως στην άμυνα με τον Δήμο Λάμπης να παίρνει την νίκη.
Στον Β’ όμιλο είχαμε το ντέρμπι ανάμεσα στους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με τους Κατασκευαστές οι οποίοι ήταν σε εκπληκτική μέρα και κέρδισαν άνετα το παιχνίδι. Στο άλλο παιχνίδι οι Επιχειρηματίες είχαν ένα εύκολο απόγευμα κερδίζοντας το Πανεπιστήμιο χωρίς να προβάλλει ιδιαίτερη αντίσταση.Ένα επίσης αδιάφορο παιχνίδι ήταν αυτό της Creta farm με την Α’βάθμια όπου η Creta Farm πήρε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα. Δύο βαθμούς χωρίς κόπο πήρε η ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών, αφού η ομάδα της Garden Art δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο.

Α' ΟΜΙΛΟΣ

ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ 42 - 50
Άλλη μια νίκη για την ομάδα των Φοιτητών παρόλο που δεν έπαιξε ένα από τα μεγαλύτερα ατού, ο Λαγός. Να σημειώσουμε οι Φοιτητές ότι κατεβηκαν να παίξουν με 5 παίκτες λόγω ορκομωσίας των άλλων παικτών της ομάδας. Και αυτό το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλιhttp://www.livestream.com/daor1. Στο παιχνίδι κυριάρχησε η άμυνα και το πάθος από τις δύο ομάδες που ήταν κοντά στο σκορ μέχρι και την τέταρτη περίοδο που οι Φοιτητές με σωστές επιλογές και με ψυχραιμία στην επίθεση, κατάφεραν να φύγουν με το ροζ φύλλο. Εκεί που οι Φοιτητές πήγαιναν να ξεφύγουν στο σκορ οι Νέοι Επαγγελματίες έβρισκαν τον τρόπο και κρατούσαν την διαφορά χαμηλά. Η μεγαλύτερη διαφορά στο παιχνίδι ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Από την πλευρά τους οι Νέοι Επαγγελματίες προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις με τον Αραμπατζόγλου 19 π. και Δρουδάκη 12 π. να ξεχωρίζουν, χωρίς να έχουν βοήθεια στο σκοράρισμα από τους υπόλοιπους παίκτες. Για τους Φοιτητές ξεχώρισαν ο Παπαϊωάννου 22 π. (2 τρίποντα), Φραγκιδάκης 10 π. και Γαρεφαλάκης 10 π. (2 τρίποντα).
Δεκάλεπτα : 9-12 , 10-11 , 10-11 , 13-16
Διαιτητές : Σμυρνάκης, Καθαράκης Β.
Νέοι Επαγγελματίες (Γιαννακάκης): Θεοδοσόπουλος 5 (1), Αλυγιζάκης 2, Θυμιατζής 2, Αραμπατζόγλου 19 ( 1 ), Μαραβελάκης, Συριανόγλου, Δρουδάκης 12, Σαμωνάκης 2.
Πανεπιστήμιο/Φοιτητές (Παπαϊωάννου): Φραγκιδάκης 10, Παπαϊωάννου 22 (2), Γεωργίου 6, Μουδόπουλος – Αθανασίου 2, Γαρεφαλάκης 10 ( 2 ).


ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΕΜΠΟΡΟΙ 51 - 58
Την πρώτη τους νίκη πέτυχαν οι πάλαι ποτέ πρωταθλητές Έμποροι. Εκεί που όλοι περίμεναν ότι δεν θα έκαναν σεφτέ μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, ήρθε η ανατροπή στην πέμπτη που κέρδισαν τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για την πρόκριση του final 8 και σε περίπτωση που στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Εκπαιδευτικούς/Ιδ.Υπαλλήλους και Νέους Επαγγελματίες πάρουν δύο νίκες τότε οι Έμποροι προκρίνονται.
Στο παιχνίδι είχαμε ένα ντέρμπι στο οποίο η μία ομάδα δεν άφηνε την άλλη να ξεφύγει στο σκορ και γενικά είχαμε πολλές εναλλαγές. Στην πρώτη περίοδο πήρε σημαντικό προβάδισμα η ομάδα των Ιδιωτικών Υπαλλήλων εννιά πόντων με αποτέλεσμα στην δεύτερη περίοδο να μειωθεί σημαντικά η διαφορά και να πάνε στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες με +2 π. υπέρ των Ιδιωτικών Υπαλλήλων. Στην τρίτη περίοδο οι Έμποροι μπήκαν μεταμορφωμένοι προς το καλύτερο, και με πολύ καλή άμυνα περιόρισαν τα ατού των αντιπάλων. Στην τέταρτη περίοδο ανέβασαν ακόμα περισσότερο στροφές και μη μπορώντας οι Ιδιωτικοί Υπάλληλοι να αντιδράσουν ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Για τους Εμπόρους που έπαιξαν πέντε παίκτες ξεχώρισαν, Φωτάκης 18 π.(1 τρίποντο), Κατσαντώνης 16 και ο πολύ καλός στην οργάνωση Αγγελάκης 11 π.(1 τρίποντο). Για τους ηττημένους διασώθηκαν ο Κατσανεβάκης 15 π. και Μπαμπινιώτης 14(3 τρίποντα).
Δεκάλεπτα : 16-7 , 11-18 , 10-16 , 14-17
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Μεταξάκης
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (Μίχας): Ηλιάκης, Μπαμπινιώτης 14 (3), Σταγκουράκης 7, Καπετανάκης 3 (1), Περπιράκης 8, Ξενάκης 4, Καλιoντζής, Γιακουμάκης Ε, Γιακουμάκης Ι,Κατσανεβάκης 15.
Έμποροι (Σταματογιαννάκης): Φωτάκης 18 (1), Αγγελάκης 11 (1), Βουγιουκαλάκης Μ. 3, Κατσαντώνης 16, Βουγιουκαλάκης Ε. 10.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – HAAGEN DAZS 46 - 58
Άλλος ένας αγώνας που μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλιhttp://www.livestream.com/daor1, αλλά δίνοντας την δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε και σε μαγνητοσκόπηση. Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, καταπληκτική εμφάνιση για την ομάδα των Εκπαιδευτικών-Ιδ.Υπαλλήλων που βρέθηκαν σε καταπληκτική και για λίγες κακές επιλογές στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο.
Η ομάδα των Haagen Dazs παρουσιάστηκε με αρκετές ελλείψεις στο παρκέ αλλά με την εμπειρία των διαθέσιμων παικτών της κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη που τους οδηγεί πιο κοντα στην πρωτιά το Α’ ομίλου. Και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με ένα μικρό προβάδισμα για την ομάδα των Haagen Dazs, μάλιστα λίγα λεπτά πριν το τέλος του παιχνιδιού έγινε η ανατροπή υπέρ των Εκπαιδευτικών-Ιδ. Υπαλλήλων. Εκεί όμως η ομάδα των νικητών είχε την εμπειρία και τους παίκτες για να ανατρέψει το εις βάρος τους αποτέλεσμα με τους Πολιτάκη 20 και Γκογκίτσα 15 πόντους να ξεχωρίζουν με την απόδοσή τους. Από την ομάδα των ηττημένων ξεχώρισαν Πατέρας 15, Παπαδάκης 9 και Σαββοργινάκης Μιχ. 9 (3 τρίποντα).
Δεκάλεπτα : 5-11 , 16-13 , 16-13 , 11-21
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ, Σμυρνάκης
Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι (Σαββοργινάκης Μ.): Σαββοργινάκης Μ. 9(3), Παπαδομιχελάκης , Παναγιωτάκης 2, Πετρακάκης 2, Μαθιουδάκης , Παπαδάκης 9 (1), Παπαδογιάννης 2, Σαββοργινάκης Β, Πατέρας 15, Μπαραδάκης 7(1).
Haagen Dazs (Ξενίδης): Βενιανάκης, Πολιτάκης 20, Μπονατάκης 7 (1), Γκογκίτσας 15 (3), Πίτερης 3 (1), Πηγουνάκης 5 (1), Ξενίδης, Θερμιώτης 8.

ΓΙΑΤΡΟΙ – ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK 50 - 52
Αποζημιώθηκαν όσοι βρέθηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου την Κυριακή το μεσημέρι σ’ ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε την αγωνία όλων ως το τέλος.Το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν αναγνωριστικό κι από τις δύο ομάδες.Κατά την διάρκεια του παιχνιδιού οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ.Οι Γιατροί προσπαθούσαν να πηγαίνουν σε κοντρόλ επιθέσεις, με κύριο εκφραστή της επίθεσης τον Λαδάκη ο οποίος ήταν μια ομάδα μόνος του.
Ο Δήμος Λάμπης όμως δεν άφησε περιθώριο στον αντίπαλό του να ξεφύγει στο σκορ πάνω από 5 πόντους.Ελέγχοντας τα ριμπάουντ και παίζοντας πολύ καλή άμυνα στην τέταρτη περίοδο κατάφερε και προηγήθηκε 8 πόντους 1’38’’ πριν την λήξη του αγώνα 41 – 49 με κύριους εκφραστές στην επίθεση Καραζούπη, Μαυρομιχελάκη.Εκεί δεν είχε πει την τελευταία του λέξη ο Λαδάκης που με ένα τρίποντο στα 1’38’’ και ένα γκολ-φαουλ στην επόμενη επίθεση μείωσε στους δύο πόντους.Στα τελευταία 35’’ γίνονταν φάουλ κι από τις δύο ομάδες, με την ομάδα του Δήμου Λάμπης να είναι πιο ψύχραιμη στις βολές και τελικά να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα. Από τους Γιατρούς ξεχώρισαν ο συνήθης ύποπτος Λαδάκης,Βολανάκης και από την ομάδα του Δήμου Λάμπης ο Καραζούπης, Μαυρομιχελάκης και ο coach Θεοδοσουλάκης κατά διαστήματα.
Δεκάλεπτα : 11-15 , 17-10 , 11-14 , 11-13
Διαιτητές : Καθαράκης, Μεταξάκης
Γιατροί (Σιβαρόπουλος): Λαδάκης 26 (2), Λίτινας 1, Σφακιανάκης 1, Σιβαρόπουλος 4, Βολανάκης 10, Παρασκάκης 3, Σαουνάτσος 3, Σακελλαρίδης 2.
Δήμος Λάμπης Medica/Εκμέκ (Θεοδοσουλάκης): Καρνάβας, Τζανακάκης 2, Ηλιάκης 5, Κανακάκης 1, Παπαδάκης 9, Μπαζιωτης, Μαυρομιχελάκης 10, Θεοδοσουλάκης 10, Παπαδογιαννάκης 2, Καραζούπης 13, Βασιλάκης Z., Βότζης.

Β' ΟΜΙΛΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ 59 - 86
Παράσταση για ένα ρόλο όπως δείχνει και το τελικό σκορ ήταν το ντέρμπι ανάμεσα στους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής και τους Κατασκευαστές, παιχνίδι που μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλιhttp://www.livestream.com/daor1, από το οποίο παρακολούθησε πολύς κόσμος αλλά και πολλοί ήταν οι λάτρεις του αθλήματος που παρευρέθηκαν στο γήπεδο.
Στο παιχνίδι τώρα οι Κατασκευαστές μπήκαν διαβασμένοι με αποτέλεσμα να πάρουν σημαντικό προβάδισμα από την αρχή, προβάδισμα που δεν έχασαν σε κανένα σημείο του αγώνα.Το γρήγορο παιχνίδι τους σε συνδυασμό με την οργάνωση, είχε ως αποτέλεσμα να βγάλει εκτός ρυθμού τους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.Από την πλευρά τους οι Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής έψαχναν λύσεις για να σταματήσουν τον ξέφρενο ρυθμό των Κατασκευαστών αλλά ότι και να δοκίμαζαν δεν είχε αποτέλεσμα.Σε ρηχά νερά κινήθηκαν ο Δαμανάκης Στ., Κακλαμάνος και Τσαγκαράκης ενώ από τους Κατασκευαστές ξεχώρισαν ο αφηνιασμένος Ζουμπεράκης, Γκάτζιας, Πιοτογιαννάκης, Ανυφαντάκης και Καπαρός.
Οι Κατασκευαστές μετά από το αποτέλεσμα αυτό πηγαίνουν με ανεβασμένη την ψυχολογία στο επόμενο ντέρμπι με το Υπουργείο Εσωτερικών.
Δεκάλεπτα : 10-26 , 13-17 , 20-21 , 16-22
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ., Παπαϊωάννου Μιχ.
Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Δαμανάκης Σ.): Πετράκης , Κακλαμάνος 19 (1), Μπενάκης 2, Τζαγκαράκης 11,Νικάκης 2, Σταυρουλάκης 2, Χαραλαμπίδης 2, Δαμανάκης Σ. 6, Κυριακάκης 5 (1), Παπαδάκης Ζ. 10.
Κατασκευαστές (Μιχαλάκης): Κανακάκης 6, Ανυφαντάκης 10, Καπαρός 10, Γκάτζιας 12 (1), Φεσσας 6, Πιοτογιαννάκης 6 (2), Δουλγεράκης 6, Μιχαλάκης , Καλογεράκης , Ζουμπεράκης 30.

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ 50 - 78
Ένα εύκολο απόγευμα είχε η ομάδα των Επιχειρηματιών εναντίoν του Πανεπιστημίου.Έτσι δόθηκε σε πολλούς παίχτες χρόνος συμμετοχής για να δοκιμάσουν διάφορα συστήματα άμυνας και επίθεσης.Πήρε από την αρχή μια διαφορά στο παιχνίδι η ομάδα των Επιχειρηματιών την οποία διατήρησε μέχρι το τέλος, χωρίς να απειληθεί από την μαχητική ομάδα του Πανεπιστημίου που χωρίς τον βασικό της ψηλό έκανε ότι μπορούσε με την άμυνα ζώνης. Για την ομάδα των Επιχειρηματιών ξεχώρισαν ο Βασιλάκης ο οποίος επανήλθε μετά από τραυματισμό και είχε πολύ καλή απόδοση μαζί με τον Τσάβαλο, ενώ για την ομάδα του Πανεπιστημίου ξεχώρισαν οι Χατζημαρκάκης και Τζενεβράκης.
Δεκάλεπτα : 7-21 , 5-14 , 14-15 , 24-28
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ., Παπαϊωάννου Μιχ.
Πανεπιστήμιο (Τρανταλίδης): Βιδιαδάκης 4, Παπαδογιαννάκης 2, Κατριτζιδάκης 4, Τζενεβράκης 21 ( 1 ), Τρανταλίδης 2, Κοραχάης , Χατζημαρκάκης 13( 3 ), Χαιρέτης 4.
Επιχειρηματίες (Πλεμμένος): Παλαφούτης Μ. 6, Καθαράκης 5 ( 1 ), Βασιλάκης 13, Τσάβαλος 20 ( 4 ), Σταράκης, Λαμπαρδάκης 20 ( 1 ), Παλαφούτης Ι., Κιαγιαδάκης 14.

CRETA FARM – A’ ΒΑΘΜΙΑ 59 - 52
Ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι έγινε την Κυριακή το πρωϊ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου ανάμεσα στην Creta farm και στην Α’ βάθμια. Ευτύχησε να προηγηθεί στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα της Creta farm με 6 πόντους διαφορά για να μπει στο δεύτερο δεκάλεπτο αφηνιασμένη η Α’ βάθμια και με άμυνα για όσκαρ (3 πόντους πέτυχε η Creta Farm) προηγήθηκε πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με +6 πόντους. Στο τρίτο δεκάλεπτο οι ρόλοι αντιστράφηκαν και η Creta Farm παίζοντας με πάθος και σε συνδυασμό με την πολύ καλή άμυνα πήραν σημαντική διαφορά που δεν άφησε το περιθώριο στην ομάδα της Α’βάθμιας να αντιδράσει κι έτσι το τέταρτο δεκάλεπτο το μόνο που κατάφεραν η Α’βάθμια ήταν να μειώσει την εις βάρος της διαφορά κι έτσι η ομάδα της Creta Farm να πετύχει την πρώτη της νίκη στην παρθενική της συμμετοχή στο Εργασιακό Πρωτάθλημα. Για τους νικητές ξεχώρισαν Μπραζιώτης 18 π., Σταυρουλάκης Ν. 16 και ο coach Οικονόμου με 11 ενώ για την Α’βάθμια προσπάθησαν Νικολιδάκης 16 π., Παλτατσίδης 10 π. και Τασιούλης 9.
Δεκάλεπτα : 16-10 , 3-15 , 24-6 , 16-21
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ, Σμυρνάκης
Creta Farm (Οικονόμου): Γιαννούλης, Οικονόμου 11, Σταυρουλάκης Ν. 16, Κανάκης 7, Μαθιουλάκης, Χιονάκης, Μπραζιώτης 18, Σταυρουλάκης-Παττακός 7.
Α’ Βάθμια (Δαμιανός): Παλτατσίδης 10, Δαμιανός 6, Μελισσανάκης 3, Χουρδάκης, Γιακουμάκης 2, Σταυράκης, Νικολιδάκης 16, Θεοδωράκης 6, Τασιούλης 9.

GARDEN ART – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ 0 - 20
Χωρίς να ιδρώσει το Υπουργείο Εσωτερικών πρόσθεσε την τέταρτή του νίκη στο πρωτάθλημα, αφού το Garden Art δεν κατέβηκε για να αγωνιστεί και περιμένουν τους Κατασκευαστές την επόμενη αγωνιστική σε ένα ντέρμπι στην προσπάθεια που κάνουν και οι δύο ομάδες για την είσοδό τους στο final 8

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΥ

                                                                  ΑΓ.Ν.  Η.  ΕΠ.   ΑΜ.  ΔΙΑΦ.ΒΑΘ.
1.HAAGEN DAZS
 5
 5
 0
 366
 249
 117
10
2.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ
 5
 4
 1
 303
 296
    7
9
3.ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
 5
 3
 2
 271
 257
  14
8
4.ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ
 5
 3
 2
 267
 273
  -6
8
5.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
 5
 2
 3
 293
 271
  22
7
6.ΓΙΑΤΡΟΙ
 5
 1
 4
 246
 315
 -69
6
7.ΕΜΠΟΡΟΙ
 5
 1
 4
 258
 293
 -35
6
8.ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
 5
 1
 4
 264
 314
 -50
6

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ
                                                             ΑΓ. Ν. Η.   ΕΠ.    ΑΜ.  ΔΙΑΦ.  ΒΑΘ.
1.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ
 5
 5
 0
 390
 253
 137
10
2.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
 5
 4
 1
 233
 187
  46
9
3.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
 5
 3
 2
 256
 261
  -5
8
4.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ
 5
 3
 2
 339
 241
  98
8
5.ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ
 5
 3
 2
 278
 269
   9
8
6. CRETA FARM
5
1
4
214
298
-84
6
7. Α' ΒΑΘΜΙΑ
5
0
5
255
329
-104
5
8.GARDEN ART*
 5
 1
 4
 108
 205
 -97
4
GARDEN ART (έχει δυο μηδενισμούς)


ΣΚΟΡΕΡ

1.ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ (HAAGEN DAZS) 97
2.ΠΑΤΕΡΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛ.) 91
3.ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 90
4.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS) 87
5.ΤΣΑΒΑΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 87
6.ΛΑΓΟΣ (ΠΑΝ./ΦΟΙΤΗΤΕΣ) 87
7.ΚΑΤΣΑΝΕΒΑΚΗΣ (ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) 83
8.ΛΑΔΑΚΗΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ) 81
9.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝ./ΦΟΙΤΗΤΕΣ) 78
10.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK) 72



ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS) 18
2.ΤΣΑΒΑΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)17
3.ΛΑΓΟΣ (ΠΑΝ./ΦΟΙΤΗΤΕΣ)14
4.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Κ. (ΥΠ.ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)11
5.ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ)10
6.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝ./ΦΟΙΤΗΤΕΣ)10
7.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK) 8
8.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 8
9.ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ) 8
10.ΛΙΤΙΝΑΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ)   7
- ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) 7
- ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛ.) 7
- ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ) 7




6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 14:30
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 16:15
Α’ ΒΑΘΜΙΑ – GARDEN ART

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 18:00
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ - ΓΙΑΤΡΟΙ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 19:45  
ΕΜΠΟΡΟΙ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ
  
ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 12:15
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ – CRETA FARM

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 14:00
HAAGEN DAZS – ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 15:45
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ - ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK

ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 17:15
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ