Μοναδική επίσημη ενημέρωση για το Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Σχολιασμός της 7ης αγωνιστικής


Τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης-Βαθμολογίες-Σκόρερ-Τρίποντα-Πρόγραμμα για τις θέσεις 1-8 και 9-16 του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης, http://daor.gr/index.php?id=6,584,0,0,1,0
27/03/2011
Τελείωσε η 7η αγωνιστική και Α’ Φάση του 16ου Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης με πολλές εκπλήξεις. Εκπλήξεις τις οποίες δεν περίμενε κανένας, αυτή άλλωστε είναι η ομορφιά του μπάσκετ και κατ’ επέκταση του Εργασιακού μπάσκετ. Δύο μεγάλες εκπλήξεις έγιναν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Η πρώτη έκπληξη έγινε το Σάββατο στο παιχνίδι των Γιατρών με τους Φοιτητές, με τους Γιατρούς να κερδίζουν στο τέλος σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλιhttp://www.livestream.com/daor1. H δεύτερη έκπληξη έγινε την Κυριακή το μεσημέρι στο παιχνίδι ανάμεσα στους εργαζόμενους του Πανεπιστημίου και σε αυτό της Creta Farm, παιχνίδι το οποίο πήγε στη παράταση, κι εκεί πιο ψύχραιμοι η ομάδα της Creta Farm ψαλίδισε τα όνειρα των παικτών του Πανεπιστημίου που με νίκη προκρίνονταν στους 8, κι έτσι έκαναν ένα απρόσμενο δώρο στους Κατασκευαστές που πέρασαν στους 8. Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου του Γάλλου, στον α’ όμιλο είχαμε τους Νέους Επαγγελματίες να κερδίζουν τους λειψούς Εμπόρους που προσήλθαν στο γήπεδο με 6 παίκτες και να παίρνουν την πρόκριση στους 8, κι αυτό το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλι http://www.livestream.com/daor1. Σε άλλο παιχνίδι και οι Εκπαιδευτικοί/Ιδ. Υπάλληλοι πέρασαν στους 8, κερδίζοντας τους Ιδιωτικούς Υπαλλήλους με μεγάλη διαφορά. Στο τελευταίο παιχνίδι του α’ ομίλου η ομάδα των Haagen Dazs δεν αντιμετώπισε δυσκολία κερδίζοντας την ομάδα του Δήμου Λάμπης και προκρίθηκε στους 8 του τουρνουά. Στον β’ όμιλο τώρα εκτός από την μεγάλη έκπληξη που σας αναφέραμε παραπάνω είχαμε τους Κατασκευαστές που ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι αυτής της αγωνιστικής, καθώς δεν περίμεναν ότι θα έχανε το Πανεπιστήμιο από την Creta Farm, αλλά περίμεναν στραβοπάτημα των Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής από το Υπουργείο Εσωτερικών. Άλλο περίμεναν κι άλλο τους βγήκε. Στο άλλο παιχνίδι οι Επιχειρηματίες πέρασαν εύκολο απόγευμα το Σάββατο, νικώντας την ομάδα της Garden Art. Και στο τελευταίο παιχνίδι που ήταν αυτό ανάμεσα στους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής με το Υπουργείο Εσωτερικών, παιχνίδι που κι αυτό μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό κανάλιhttp://www.livestream.com/daor1, ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι που κυριάρχησε η δίψα των δύο ομάδων για την νίκη, με τους Πτυχιούχους να παίρνουν την νίκη. Και σ’ αυτήν την αγωνιστική η ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση από το http://www.livestream.com/daor1, καθώς και η προσέλευση του κόσμου στο Κλειστό Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου ήταν πέρα από κάθε προσδοκία.     



                                                Α' ΟΜΙΛΟΣ
ΓΙΑΤΡΟΙ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ  52 - 51
Νέα νίκη έκπληξη των Γιατρών με θύμα αυτή την φορά τους Φοιτητές Πανεπιστημίου με 52 – 51 . Ευτυχώς για τους ηττημένους το αποτέλεσμα αυτό δεν επηρέασε την βαθμολογική τους θέση στην α΄ φάση ,  αφού στην ισοβαθμία βρέθηκαν στην 2η θέση και θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών .
Το παιχνίδι κρίθηκε στα τελευταία 4 δεύτερα εκεί που ενώ το σκορ ήταν 52 – 51 υπέρ των Γιατρών , οι Φοιτητές με τον Σαββάογλου επιχείρησαν τρίποντο , αστόχησαν και στην αμέσως επόμενη φάση στην διείσδυση του Παπαϊωάνου μετά  το επιθετικό rebound , θα αστοχήσει  με πίεση κάτω από το καλάθι .
Προηγουμένως και συγκεκριμένα 6.30 πριν την λήξη του αγώνα ο κορυφαίος του αγώνα Λαδάκης  ( 30 πόντους με 3 τριπ. ) είχε κάνει με 2 βολές το 49 -40 .
Τα επόμενα 5 λεπτά οι Γιατροί δεν κατάφεραν να σημειώσουν καλάθι και οι Φοιτητές με μπροστάρη τον Σαββάογλου ( 25 πόντ. και 7 (!) τρίποντα )  με τρία δικά του τρίποντα θα περάσουν μπροστά με 50 – 51 για να απαντήσει αμέσως ο Λαδάκης με προσωπική ενέργεια και να κάνει το τελικό 52- 51 .
Για τους Γιατρούς άλλο ένα σόου από τον Λαδάκη , που έχει βάλει πλώρη για την θέση του πρώτου σκόρερ, ενώ για του Φοιτητές κορυφαίος ο Σαββάογλου που πήγε να γυρίσει μόνος του το παιχνίδι με άξιο συμπαραστάτη τον πάντα ουσιαστικό Παπαϊωάνου ( 20 πόντ. , 1 τριπ. )
Δεκάλεπτα : 11-15, 33-27, 45-40, 52-51
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Καθαράκης Β.
Γιατροί (Σιβαρόπουλος): Λαδάκης 30 ( 3 ), Λίτινας 11 ( 1 ), Σφακιανάκης 1, Σιβαρόπουλος 6 ( 1 ), Βολακάκης, Παρασκάκης 6.
Φοιτητές (Παπαϊωάννου): Φραντζεσκάκης 3 ( 1 ), Παπαϊωάννου 20 ( 1 ) Σαββάογλου 25 ( 7 ), Μουδόπουλος Αθανασίου, Γεωργίου 2, Ξαγοραράκης 3.
ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΕΜΠΟΡΟΙ  57 - 45
Δύσκολη νίκη για την ομάδα των Νέων Επαγγελματιών , που ήθελαν και αυτοί με την σειρά τους μόνο του δύο πόντους και κάτω από την πίεση του αποτελέσματος , δεν μπόρεσαν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες . Πήραν όμως το ροζ φύλλο αγώνα και μαζί μ΄αυτό και την τρίτη θέση του ομίλου .
Όσο για την ομάδα των Εμπόρων , που για άλλη μια αγωνιστική προσπάθησε , τι να πούμε . Ευχέλαιο επειγόντως . Μετά τον Κατσαντώνη  , το ρεσιτάλ τραυματισμών συνεχίστηκε αυτή την εβδομάδα με τον Αγγέλακη , την στιγμή μάλιστα που το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού , στο τέταρτο δεκάλεπτο .
Είχαν μάλιστα καταφέρει να προηγηθούν στην αρχή του αγώνα ( 5 -15 ) , έχασαν την πρωτοπορία στην λήξη του ημιχρόνου ( 25 – 21 )  ,αλλά παρέμεναν κοντά στο σκορ μέχρι και το τρίτο δεκάλεπτο ( 40 – 35 )  . Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο τραυματισμός του Αγγελάκη ήταν καθοριστικός και έδωσε την ευκαιρία στους Νέους Επαγγελματίες να εδραιώσουν την νίκη τους .
Από τους νικητές , που πλέον αντιμετωπίζουν  για τις θέσεις 1- 8 τους Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής σε ένα πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι , Συριανόγλου ( 20 πόντους , 5 τριπ. ) και Δρουδάκης ήταν όλα τα λεφτά , ενώ για του Εμπόρους Δόυβρος ( στην καλύτερη του  φετινή εμφάνιση με 17 πόντους και πολλά rebound )  ο κορυφαίος , ενώ τον ακολούθησαν σε απόδοση Κασάπας και Βουγιουκαλάκης Μ.                                                                                  
Δεκάλεπτα : 5-15, 25-21, 40-35, 57-45
Διαιτητές : Θεοδωράκης Στ., Καρανικόλα Α.
Νέοι Επαγγελματίες (Γιαννακάκης): Θεοδοσόπουλος 5 ( 1 ), Θυμιατζής 2, Αραμπατζόγλου 7 ( 1 ), Μαραβελάκης 4, Συριανόγλου 20 ( 5 ), Δρουδάκης 17, Σαμωνάκης 2.
Έμποροι (Σταματογιαννάκης): Αγγελάκης 2, Διαμαντάκης, Βουγιουκαλάκης Μ. 10 ( 1 ), Κατσαντώνης, Σιβαρόπουλος 2, Δούβρος 17, Παπαδάκης Μ., Κασάπας 14 ( 3 ).
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ  107 - 59
Χωρίς αύριο και αυτό το παιχνίδι , για τους Εκπαιδευτικούς / Ιδ.Υπάλληλους , που πέρασαν κυριολεκτικά στο νήμα στην πρώτη τετράδα , χάρις στην ειδική βαθμολογία  , τερματίζοντας τέταρτοι , βγάζοντας εκτός τον Δήμο Λάμπης .
Show time για τους νικητές που επιβεβαίωσαν με πανηγυρικό τρόπο την είσοδο τους  στα play off για τις θέσεις 1- 8 και θα αντιμετωπίσουν τώρα τους περσινούς φιναλίστ Επιχειρηματίες σ΄ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της τελικής φάσης .
Το ματς είχε κριθεί από το πρώτο δεκάλεπτο , αφού έχοντας σε πολλή καλή μέρα όλους τους παίχτες τους , κατάφεραν μια εύκολη νίκη .
Κορυφαίος για του νικητές ο Πατέρας ( 26 πόντ. με 1 τριπ. ) , που μόνο στοργικά δεν φέρθηκε στους αντιπάλους τους , φορτώνοντάς τους με καλάθια , σ΄ άλλο ένα αγωνιστικό του όργιο . Παπαδογιάννης ( 16 πόντ.) και Σαββργινάκης , Πετρακάκης , Παπαδάκης , αμφότεροι με 14 πόντους , πρόσθεσαν και αυτοί με την σειρά τους μια πολλή καλή εμφάνιση .
Από του Ιδ. Υπαλλήλους , Σταγκουράκης , Καπετανάκης αυτοί που τράβηξαν περισσότερο κουπί για την ομάδα τους .
Δεκάλεπτα : 33-13, 41-21, 67-44, 107-59
Διαιτητές : Καθαράκης Β., Μεταξάκης
Εκπαιδευτικοί/Ιδ.Υπάλληλοι (Σαββοργινάκης Μ.): Σαββοργινάκης Μ. 14 ( 2 ), Παπαδομιχελάκης 3, Παναγιωτάκης 10, Πετρακάκης 14 ( 4 ), Μαθιουδάκης 4, Παπαδάκης Θ. 14 ( 1 ), Παπαδογιάννης 16, Σαββοργινάκης Β. 6, Πατέρας 26 ( 1 ), Μπαραδάκης.
Ιδιωτικοί Υπάλληλοι (Μίχας): Ηλιάκης 2, Σταγκουράκης 16 ( 1 ), Καπετανάκης 15 ( 5 ), Περπιράκης 13, Φοβάκης 5 ( 1 ), Καλιοντζής 4, Ξενάκης 4, Γιακουμάκης Ε., Γιακουμάκης Ι., Κατσανεβάκης, Σταυρουλάκης.
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK – HAAGEN DAZS  55 - 88                                                                                                      
Μόνο δύο δεκάλεπτα άντεξε ο Δήμος Λάμπης κόντρα στην περσινή πρωταθλήτρια Haagen Dazs, που προσήλθε στο γήπεδο για πρώτη φορά φέτος σχεδόν πλήρης (έλειπαν Θερμιώτης, Πηγουνάκης και Jovanovic). H ομάδα των Haagen Dazs δεν άφησε στον αντίπαλό της περιθώρια σε κανένα σημείο του αγώνα. Ο Δήμος Λάμπης που χρειαζόταν την νίκη για να προκριθεί στην φάση των 8, προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε. Η νίκη για τα Haagen Dazs ήταν εύκολη υπόθεση και αυτό φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα. Σε εξαιρετική μέρα για την ομάδα των νικητών βρέθηκαν ο Καλαϊτζάκης που πέτυχε 27 πόντους με 5 τρίποντα, ο Πολιτάκης 21 πόντους με δύο τρίποντα και ο πολύ καλός Γκογκίτσας 14 πόντους με 4 τρίποντα. Για την ομάδα των ηττημένων καλή εμφάνιση έκαναν Καραζούπης 16 πόντους με 4 τρίποντα και Κανακάκης Δημήτρης 13 πόντους.
Δεκάλεπτα : 14-19, 30-43, 44-69, 55-88
Διαιτητές : Σμυρνάκης, Καρανικόλα Ε.
Δήμος Λάμπης Medica/Εκμέκ (Θεοδοσουλάκης): Καρνάβας 3, Τζανακάκης 2, Ηλιάκης 6, Κανακάκης 13, Παπαδάκης Χ. 2, Βασιλάκης Ζ., Μαυρομιχελάκης 6 ( 2 ), Θεοδοσουλάκης 2, Παπαδογιαννάκης 3 ( 1 ), Καραζούπης 16 ( 4 ), Βασιλάκης Γ. 2, Βότζης.
Haagen Dazs (Ξενίδης): Ξενίδης, Βενιανάκης 10 ( 2 ), Κυριακόπουλος 2, Καλαϊτζάκης 27 ( 5 ), Βασιλείου 5, Πολιτάκης 21 ( 2 ), Μπονατάκης 9 ( 1 ), Μακρυδάκης, Γκογκίτσας 14 ( 4 ).
                              
                                Β' ΟΜΙΛΟΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ – Α’ ΒΑΘΜΙΑ  76 - 52
Μόνο νίκη ήθελαν οι Κατασκευαστές για να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην πρώτη τετράδα και τελικά το πέτυχαν και με το δώρο που τους έκανε η Creta Farm . Το παιχνίδι Κατασκευαστές -  Α/βαθμια πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/3 και οι νικητές έπρεπε να περιμένουν να δουν τι θα γίνει την επομένη στο Creta Farm – Πανεπιστήμιο . Αν το Πανεπιστήμιο κέρδιζε έμεναν εκτός , αν όμως έχανε , όπως και έγινε θα πανηγύριζαν .
Τόση ήταν η έκπληξη του Κανακάκη Γ. όταν πληροφορήθηκε το σκορ , που δεν πίστευε στα αυτιά του , έφτασε δε στο σημείο να υποχρεώσει τους παίχτες του από΄δω και στο εξής να αγοράζουν αποκλειστικά και μόνο προϊόντα που φέρνουν το σήμα της Creta Farm   και να απειλεί με πρόστιμα τους παίχτες ακόμα και τον προπονητή της ομάδας του αν δεν υπακούσει  .
Για δε τους εργαζόμενους στην βιομηχανία της Creta Farm , το μόνο που ζήτησαν σαν ανταμοιβή από τον εμψυχωτή της ομάδας των Κατασκευαστών , ήταν ένα τραπέζι σε ημερομηνία που ο ίδιος θα ορίσει . Γιώργο το άκουσες ;
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι Κατασκευαστές ,αποφασισμένοι καθάρισαν κυριολεκτικά το παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο ( 21- 7 )  , αυξάνοντας συνεχώς την διαφορά μέχρι και το τρίτο ( 57 – 35 ) . Στο  τέταρτο και τελευταίο δεν υπήρχε λόγος να σπαταλήσουν δυνάμεις και η Α/βαθμια βρήκε την ευκαιρία να μειώσει την διαφορά .
Από τους Κατασκευαστές και οι πέντε πρώτοι ήταν υπέροχοι Γκάτζιας ( 19 πόντ. με 3 τριπ. ) , Καπαρός , Πιοτογιαννάκης ,Κανακάκης ,  Ανυφαντάκης ξεχώρισαν , ενώ από την Α/θμια  Νικολιδάκης και Παλτατζίδης άρεσαν περισσότερο.
Δεκάλεπτα : 21-7, 42-23, 57-35, 76-52
Διαιτητές : Καρανικόλα Α., Μεταξάκης
Κατασκευαστές (Μιχαλάκης): Κανακάκης 10 ( 2 ), Ανυφαντάκης 10, Καπαρός 12 ( 2 ), Γκάτζιας 19 ( 3 ), Φεσσάς 4, Πιοτογιαννάκης 11, Δουλγεράκης 10, Καλογεράκης, Ζουμπεράκης.
Α’ Βάθμια (Δαμιανός): Παλτατσίδης 13 ( 3 ), Δαμιανός 6, Μελισσανάκης, Χουρδάκης 9 ( 1 ), Γιακουμάκης 4, Σταυράκης 2, Νικολιδάκης 15 ( 3 ), Θεοδωράκης 3, Τασιούλης, Ασπρούλης.
GARDEN ART – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  32 - 86
Εύκολο απόγευμα για την ομάδα των Επιχειρηματιών , που αντιμετώπισε το Garden Art έχοντας στην σύνθεση του μόνο πέντε παίχτες . Κατέλαβαν  έτσι αήττητοι την πρώτη θέση στον όμιλο τους και ετοιμάζονται για τα μεγάλα παιχνίδια .
Μοναδικό μειονέκτημα τα συνεχόμενα εύκολα παιχνίδια ίσως παραπλανήσουν τους φιλόδοξους φετινούς πρωταθλητές
Με πλήρη σύνθεση παρατάχθηκε η νικήτρια ομάδα , δίνοντας την ευκαιρία στον coach Πλεμμένο να δοκιμάσει σχήματα και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους ενόψει play off .
Το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις ( 19 – 52 το ημίχρονο ), αν οι πρώτοι του ομίλου δεν κατέβαζαν ταχύτητα στο δεύτερο ημίχρονο.
Από του νικητές δεν υπήρχε κάποιος που να υστέρησε, Κιαγιαδάκης, Βασιλάκης, ξεχώρισαν ενώ για τους ηττημένους όαση ο   Μαράκης.
Δεκάλεπτα : 12-23, 19-52, 22-78, 32-86
Διαιτητές : Παπαϊωάννου Μιχ., Μεταξάκης
Garden Art (Ψιστάκης Εμ.): Δημητριάδης 6, Μαράκης 14, Δημητράκης 5, Φραγκιαδάκης 4, Κολυβάκης 3 ( 1 ).
Επιχειρηματίες (Πλεμμένος): Κουγιουμτζής 6 ( 2 ), Παλαφούτης Μ. 7 ( 1 ), Καθαράκης 9 ( 1 ), Τσάβαλος 9 ( 3 ), Βασιλάκης 18 ( 2 ), Σταράκης 4, Λαμπρίδης 4, Λαμπαρδάκης 10, Παλαφούτης Ι. 7 ( 1 ), Χριστουλάκης, Κιαγιαδάκης 12.
CRETA FARM - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  52 - 52 Κ.Α. 61 - 60
Ήττα σοκ για το Πανεπιστήμιο στην τελευταία αγωνιστική του Α’ γύρου που την έβγαλε εκτός 4άδας για την διεκδίκηση των πρώτων θέσεων κατάταξης 1-8. Δίκαιη η νίκη για την ομάδα  της Creta-Farm που ήταν πιο αποφασισμένη και κατάφερε με μόλις 1 πόντο στην παράταση να πάρει το ροζ φύλο του αγώνα, η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του Β’ ομίλου που σε κάθε αγώνα βελτιώνετε διαρκώς.  Η ομάδα του Πανεπιστημίου από την αρχή φάνηκε ότι δεν ήταν σε καλή μέρα και  έμεινε στην πρώτη περίοδο πίσω στο σκορ.  Η αντίδραση ήταν άμεση για το Πανεπιστήμιο δυναμώνοντας την άμυνα έκλεισε το ημίχρονο με  προβάδισμα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες ήταν σχετικά κοντά στο σκορ. Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού και λίγο πριν το τέλος του κανονικού αγώνα περίπου 2 λεπτά, τραυματίστηκε ο βασικός ψηλός του Πανεπιστημίου, Μελισσουργάκης,  με την ομάδα του να έχει μια διαφορά +6.  Επηρεασμένοι σαφώς από αυτό το γεγονός οι παίχτες του Πανεπιστημίου δεν είχαν καθαρό μυαλό και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση 52-52.  Στη παράταση και οι δύο ομάδες ήταν μαζί και όλα έδειχναν ότι θα πήγαιναν σε νέα παράταση όμως 2,5 δευτερόλεπτα πριν την λήξη ένα λάθος φάουλ από την ομάδα του Πανεπιστημίου οδήγησε στις βολές την Creta-Farm. Εκεί  ψύχραιμοι ευστοχώντας στην μία βολή πήραν δίκαια την νίκη οι παίχτες της Creta-Farm με 61-60. Από τους ηττημένους ξεχώρισαν για την απόδοση τους ο Χατζημαρκάκης με 22 , Τρανταλίδης 12  και Τζενεβράκης με 11 πόντους αντίστοιχα. Ενώ για την ομάδα των νικητών σε καλή μέρα οι Κανάκης 12, Ζαφειρόπουλος 11 , Μπραζιώτης 10 και Σταυρουλάκης-Παττακός 10.
Δεκάλεπτα : 11-15, 24-23, 39-40, 52-52 Κ.Α. 60-61
Διαιτητές : Παπαϊωάννου Μιχ., Καρανικόλα Ε.
Πανεπιστήμιο (Τρανταλίδης): Βιδιαδάκης 3, Παπαδογιαννάκης 4, Κατριτζιδάκης, Τζενεβράκης 11, Τρανταλίδης 12 ( 3 ), Κοραχάης, Μαυρίδης, Χατζημαρκάκης 22 ( 4 ), Χαιρέτης, Μελισσουργάκης 8.
Creta Farm (Οικονόμου): Βουμβουράκης, Σταυρουλάκης 9 ( 1 ), Οικονόμου 9 ( 1 ), Σταυρουλάκης – Παττακός 10, Τσουρδαλάκης, Κανάκης 12, Μαθιουλάκης, Χιονάκης, Μπραζιώτης 10 ( 1 ), Γιαννούλης, Ζαφειρόπουλος 11 ( 1 ).
ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ  82 - 74
Μόνο διαδικαστικό χαρακτήρα δεν είχε το ματς μεταξύ των Πτυχιούχων Φ. Αγωγής και του Υπουργείου Εσωτερικών , μετά και την ήττα του Πανεπιστημίου από την Creta Farm .
Ο νικητής θα καταλάμβανε την δεύτερη θέση , ενώ ο χαμένος την τρίτη και όπως φάνηκε και από την διακύμανση του σκορ , καμία ομάδα δεν ήταν διαθετιμένη να χάσει . Προς τέρψιν των αρκετών φιλάθλων που βρέθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο στου Γάλλου και όσων  το παρακολούθησαν ζωντανά από το http://www.livestream.com/daor1.
Καλύτερο ξεκίνημα για το Υπουργείο Εσωτερικών στα δύο πρώτα δεκάλεπτα που αφενός με τους Κανλή , Δαμανάκη , Πατέντα είχαν συνεχώς το προβάδισμα , αφετέρου είχαν εξουδετερώσει τα επιθετικά ατού των Πτυχιούχων .
Όχι όμως και τον Κακλαμάνο που πραγματοποιώντας απίστευτη εμφάνιση ( 22 πόντους και 6/7 τρίποντα απολογισμός πρώτου ημιχρόνου ), σμπαράλιασε κάθε άμυνα ,  έπαιζε μόνος του την αντίπαλη ομάδα και κρατούσε ζωντανές τις ελπίδες για την δεύτερη θέση .
Στο δεύτερο ημίχρονο την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Παπαδάκης Ζ. ( 21 πόντ. με 4 τριπ. ) , η άμυνα άρχιζε να κουράζει το Υπουργείο Εσωτερικών  , που έκανα μια τελευταία αντεπίθεση με τον Δαμανάκη Κ. ( 2 συνεχόμενα τρίποντα έφεραν το παιχνίδι  στον πόντο ) και τον Κανλή , χωρίς όμως να αποφύγουν την ήττα  .
Αξιοσημείωτο του αγώνα ότι βρέθηκαν οι Κυριακάκης Κ. και Δαμανάκης Στ. των Πτυχιούχων αντιμέτωποι με τους αδελφούς τους Βασίλη και Κώστα αντίστοιχα σε ένα ματς που μόνο οικογενειακό δεν ήταν.
Δεκάλεπτα : 24-29, 37-42, 60-55, 82-74
Διαιτητές : Κατσανεβάκης Αντ., Σμυρνάκης
Πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (Δαμανάκης Σ.): Πετράκης 3 ( 1 ), Κακλαμάνος 26 ( 6 ), Σταυρουλάκης 6, Χαραλαμπίδης 7, Δαμανάκης Σ. 14 ( 1 ), Κυριακάκης 5, Παπαδάκης Ζ. 21 ( 4 ).
Υπουργείο Εσωτερικών (Καλοκύρης): Βιολάκης 1, Καλοκύρης, Δαμανάκης 21 ( 5 ), Γουγουλιάς, Κιτανόφσκι 9 ( 1 ), Παπαδομιχελάκης, Κοκοτσάκης, Κυριακάκης 6, Πατέντας 14, Πανταγιάς, Κανλής 23, Κωνσταντινίδης.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Α’ ΟΜΙΛΟΥ(ΤΕΛΙΚΗ)
                                                            ΑΓ.Ν.Η. ΕΠ.  ΑΜ. ΔΙΑΦ.ΒΑΘ.
1.HAAGEN DAZS770517358 15914
2.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ743412412     011
3.ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ743382365   1711
4.ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛ.743470483   8711
5.ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/ΕΚΜΕΚ743386419  -3311
6.ΓΙΑΤΡΟΙ734367412  -4510
7.ΕΜΠΟΡΟΙ716356420  -64  8
8.ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ716369490-121  8

Με έντονα γράμματα είναι οι ομάδες που θα παίξουν για τις θέσεις                    1-8 και οι υπόλοιπες για τις θέσεις 9-16
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β’ ΟΜΙΛΟΥ(ΤΕΛΙΚΗ)
                                                         ΑΓ.Ν.Η.  ΕΠ.    ΑΜ.  ΔΙΑΦ.ΒΑΘ.
1.ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ770591331 26014
2.ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ752407388  -1912
3.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ752365323   4212
4.ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ743469351 11811
5.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ734361369    -810
6.CRETA FARM725321473-152  9
7.Α' ΒΑΘΜΙΑ716318435-117  8
8.GARDEN ART716170332-162  6

H Garden Art έχει δύο μηδενισμούς
Με έντονα γράμματα είναι οι ομάδες που θα παίξουν για τις θέσεις                     1-8 και οι υπόλοιπες για τις θέσεις 9-16
ΣΚΟΡΕΡ

1.ΠΑΤΕΡΑΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)138
2.ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ (HAAGEN DAZS)130
3.ΛΑΔΑΚΗΣ (ΓΙΑΤΡΟΙ)123
4.ΛΑΜΠΑΡΔΑΚΗΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)123
5.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS)120
6.ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ)119
7.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)113
8.ΤΣΑΒΑΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)111
9.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Θ. (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)111
10.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ ΣΤ. (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣ. ΑΓΩΓΗΣ)102

ΤΡΙΠΟΝΤΑ
1.ΓΚΟΓΚΙΤΣΑΣ (HAAGEN DAZS)27
2.ΤΣΑΒΑΛΟΣ (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)23
3.ΣΑΒΒΑΟΓΛΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ)20
4.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ Κ. (ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ)19
5.ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Ε. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ)18
6.ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)15
7.ΛΑΓΟΣ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ)14
8.ΚΑΡΑΖΟΥΠΗΣ (ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK)13
9.ΠΕΤΡΑΚΑΚΗΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ)13
10.ΑΡΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ (ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ)12
- ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ (Α' ΒΑΘΜΙΑ)12


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 14:30
ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (ΘΕΣΕΙΣ 9-16)
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 16:15
ΕΜΠΟΡΟΙ – CRETA FARM (ΘΕΣΕΙΣ 9-16)
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 18:00
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ/ΦΟΙΤΗΤΕΣ – ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ (ΘΕΣΕΙΣ 1-8)
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:45
ΝΕΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ – ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΘΕΣΕΙΣ 1-8)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 14:30
ΓΙΑΤΡΟΙ – Α’ ΒΑΘΜΙΑ (ΘΕΣΕΙΣ 9-16)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 16:15
ΔΗΜΟΣ ΛΑΜΠΗΣ MEDICA/EKMEK – GARDEN ART (ΘΕΣΕΙΣ 9-16)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 18:00
HAAGEN DAZS – ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ (ΘΕΣΕΙΣ 1-8)
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 19:45
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ/ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ (ΘΕΣΕΙΣ 1-8)